Ateşten çıkma maçı

Ateşten çıkma maçı

Yeşil-beyazlı ekip rakiplerinin zor maçlar oynayacağı haftada bu maçı kazanarak küme düşme potasının üzerine çıkmak istiyor. Karşılaşma yarın saat 13.30’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligin 28. Hafta maçında sahasında Demir grup Sivasspor ile karşılaşacak. 13.30’da başlayacak karşılaşma. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak

Müsabakayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Serkan Çınar.

ATEŞTEN ÇIKMAK İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Atiker Konyaspor Sivasspor maçı öncesinde 25 puanla 17 sırada bulunuyor.Yeşil-beyazlı ekip Sivasspor’u yendiği takdirde puanını 28’e çıkartacak. 27 puanda yer alan Gençlerbirliği evinde lider Galatasaray, 28 puanda yer alan Osmanlıspor ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. bu ekiplerin de olası puan kayıpları Konyaspor’un işine yarayacak.

SERGEN YALÇIN TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Atiker Konyaspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, cezası sebebiyle Osmanlıspor maçında yer alamamış ve maçı tribünden izlemişti. Sergen, bir maçlık cezasını tamamlarken, Sivasspor maçında yedek kulübesindeki yerini alacak.

MOKE YOK MEHDİ’NİN CEZASI BİTTİ

Kayserispor maçında kırmızı kart gören ve Osmanlıspor maçında forma giyemeyen Mehdi Bourabia da Sivas maçında formasına yeniden kavuşacak. Mehdi’nin ön liberoda  Moke’nin sakatlığı nedeniyle Jens Jonsson ile beraber oynaması bekleniyor.

ATİKER KONYASPOR’DA KART ALARMI

Atiker Konyaspor'da Sivas maçı öncesi iki eksik yer alırken, 7 oyuncu da sınırda yer alıyor.

Atiker Konyaspor’da Sivasspor maçı öncesi 7 oyuncu kart sınırında yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekipte Serkan Kırıntılı, Nejc Skubic, Deni Milosevic, Mehdi Bourabia, Wilfred Moke, Moryke Fofana ve Adis Jahovic kart sınırında yer alan isimler olarak dikkat çekiyor. Bu isimler Sivasspor maçında oynaması ve kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecekler ve bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecekler.

Konyaspor’un karşılaşmaya şu 11’le çıkması bekleniyor: Serkan, Skubic, Ferhat, Selim, Ali Turan, Jonsson, Mehdi,  Volkan(Ömer Ali), Fofana,  Milosevic, Eto’o

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum