Atak Koleji Yeni Eğitim Yılına Başladı

Atak Koleji Yeni Eğitim Yılına Başladı

Türkiye’de eğitimde göstermiş olduğu başarılardan dolayı ilk 30’da bulunan Mardin’in ilk özel eğitim kurumu olan Atak Koleji, 2014-2015 yeni eğitim yılına başladı.Öğrenci velilerinin katıldığı törende bir konuşma yapan Atak Koleji...

Türkiye’de eğitimde göstermiş olduğu başarılardan dolayı ilk 30’da bulunan Mardin’in ilk özel eğitim kurumu olan Atak Koleji, 2014-2015 yeni eğitim yılına başladı.

Öğrenci velilerinin katıldığı törende bir konuşma yapan Atak Koleji Lise Müdürü İlhan Aytekin, her zaman öncelikli hedeflerinin, iyi bir insan yetiştirmek ve öğrencinin bir sonraki eğitim hayatında iyi bir okula yerleşmesini sağlayacak eğitimi vermek olduğunu söyledi. Üniversite yerleştirmelerinde yüzde 75 yerleştirme başarısı ile Mardin’in en başarılı lisesi unvanını devam ettirdiklerini belirten Aytekin, ”Geçtiğimiz yılı yine çok başarılı bir yıl olarak geride bıraktık. TEOG sınavlarında Mardin’de 2 öğrenci Türkiye birincisi oldu. Lise yerleştirme sınavlarında Atak Ortaokulu yüzde 45 Fen Lisesi ve dengi okulları kazandırma başarısı sağladı. Her geçen yıl artan başarı grafiği ile eğitimde kaliteyi yakalamış durumdayız. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize yeni eğitim öğretim döneminin her geçen yıldan daha güzel, daha heyecanlı ve daha başarılı geçmesini temenni ediyoruz.” dedi.

2014-2015 eğitim öğretim sezonunun açılışının tüm öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını dileyen Atak Koleji İlköğretim Müdürü Erdal Boz ise her sene başarıları ile birlikte talebe sayısını da artıran Atak Koleji'nin Mardin’in gururu olduğunu söyledi. Boz, ”Okulumuz bölge ve Türkiye dereceleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. TEOG sınavında Türkiye birincilikleri ve üniversite yerleştirmedeki başarı ile bu sene de göz kamaştıran okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl temenni ediyoruz. Öğretmenlerimizin kendilerine emanet edilen yavrularımızı devletimizin, anne babaların emanetinden çok daha fazla Allah’ın bir emaneti olarak sahip çıkmaları gayet önemlidir. Devletimizin de üzerine düşen çok önemli görevleri vardır ki bu istikamette atılmaya çalışılan adımlar olsa da yeterli değildir. Her kuruma eşit yaklaşmak, düşünce ve görüş farklılıkları icraatlarına yansıtmamak devlet geleneğinin zaruretlerindendir.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.