Aşcı: Ahilik, Herkese Eşit Muamele Yapılan Bir Anlayışın Simgesidir

Aşcı: Ahilik, Herkese Eşit Muamele Yapılan Bir Anlayışın Simgesidir

Astaş Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’i ziyaret etti. Kutlanan Ahilik Haftası'na atıfta bulunan Aşcı,...

Astaş Holding Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Dernekler Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı iş adamı H.Kaya Aşcı, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler’i ziyaret etti.

Kutlanan Ahilik Haftası'na atıfta bulunan Aşcı, Ahiliğin din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeyen, herkese eşit muamele yapılan bir anlayışın simgesi olduğuna dikkat çekti. Göreve yeni seçilen Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler'i tebrik ettiğini söyleyen Aşcı, Güler'in esnaf ve sanatkarlar için güzel işler yapacağına inandığını belirtti.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler ise "Bu nazik ziyaret ve güzel temennilerinden dolayı Aşcı ailesi adına hayırsever iş adamı H.Kaya Aşcı’ya şahsım ve birlik adına sonsuz şükranlarımı sunmak isterim. Eğitime yaptıkları anlamlı yatırımlarından dolayı da teşekkür ederim. Hayırlı olsun." dedi.

Ziyarette ayrıca Astaş Juki Samsun Bölge Koordinatörü Selçuk Aşcı ve iş adamı Rızvan Aksoy da hazır bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.