Artvin’de Okul Servis Araçları Denetlendi

Artvin’de Okul Servis Araçları Denetlendi

Artvin Belediyesi Zabıta ekipleri, öğrenci taşımacılığı yapan “S” ve “C” plakalı servis araçlarına denetim yaptı. Köprübaşı mevkiinde, 20 adet okul servisi durdurularak yapılan denetimde, araçların uygunluk durumunu kontrol edildi.Artvin...

Artvin Belediyesi Zabıta ekipleri, öğrenci taşımacılığı yapan “S” ve “C” plakalı servis araçlarına denetim yaptı. Köprübaşı mevkiinde, 20 adet okul servisi durdurularak yapılan denetimde, araçların uygunluk durumunu kontrol edildi.

Artvin Belediyesi Zabıta Müdürü Emrullah Özkaya 2014–15 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin ev ve okullarına güven içerisinde ulaşabilmeleri için il merkezinde okul servis araçlarında denetimleri sıklaştıracaklarını ifade etti.

Özkaya, yapılan denetimlerde birkaç araçta fazla öğrenci taşındığını ve bazı araçlarda öğrencilerin emniyet kemeri takmadığını tespit ettiklerini belirtti. Özkaya; Araç sürücülerini bu kurallara uymaları konusunda uyardık, önümüzdeki günlerde yapılacak denetimlerde aynı hususlara uyulmadığı tespit edilirse o zaman ceza yazacağız” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.