Artuklu’da Temizlik Kampanyası Başlatılacak

Artuklu’da Temizlik Kampanyası Başlatılacak

Artuklu Belediyesi, “En iyi temizlik kirletmemektir” şiarıyla başlatacağı temizlik kampanyasında, çöplerin dışarıya çıkarılma saatlerini düzenleyecek. Belediye, temizlik kampanyası için Türkçe ve Kürtçe 20 bin adet broşür bastırdı....

Artuklu Belediyesi, “En iyi temizlik kirletmemektir” şiarıyla başlatacağı temizlik kampanyasında, çöplerin dışarıya çıkarılma saatlerini düzenleyecek. Belediye, temizlik kampanyası için Türkçe ve Kürtçe 20 bin adet broşür bastırdı.

Mardin merkez Artuklu ilçesinde Artuklu Belediyesi bünyesinde bulunan Temizlik İşleri ve Zabıta müdürlüklerince temizlik kampanyası başlatıldı. “En iyi temizlik kirletmemektir” şiarıyla başlatılacak kampanyanın, önümüzdeki günlerde tüm kentte hayata geçirilmesi planlanıyor. Artuklu ilçesindeki cadde ve sokaklardaki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve tarihi kentin çöplerden arındırılması için yapılacak temizlik kampanyasında saat uygulamasına da geçilecek.

Kampanya çerçevesinde Artuklu ilçesinde yaşayan yurttaşların, akşam saat 19.00 ile sabah saat 05.00 arasında çöplerini poşetlere koyarak, en yakın çöp konteynerlerine atmaları istenecek. Belirtilen saatler dışında çöplerini çöp poşetlerine ve çöp konteynerlerine bırakmayanlar hakkında cezai işlem başlatılacak. Artuklu Belediyesi, daha temiz bir kent için başlatacağı kampanya boyunca, tüm kent sakinlerinin temizlik elemanlarına yardımcı olmaları uyarısı da yapılacak.

EŞ BAŞKANLAR KAMPANYANIN STARTINI VERECEK

Önümüzdeki günlerde başlatılacak temizlik kampanyasının herkese ulaştırılması için Artuklu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler İlan Bürosu’ndan yapılacak anonslarla kampanyanın duyurusu yapılacak. Aynı zamanda, kentin tüm apartmanların kapıcıları ile yapılacak toplantılarla da çöplerin dışarı çıkarılma saatleri konusunda bilgilendirmeler de yapılacak.

Öte yandan, Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Emin Irmak ve Sevinç Bozan’ın katılımı ile temizlik kampanyasının startı verilecek. Kentte dağıtılması için hazırlanan 20 bin adet Türkçe ve Kürtçe temizlik broşürünün startı da eş başkanların katılımı ile yapılacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.