Arnavutluk'tan Gelip Bursa'da Sağlığına Kavuştu

Arnavutluk'tan Gelip Bursa'da Sağlığına Kavuştu

Solunum darlığı, halsizlik, iştahsızlık ve uykusuzluk sorunlarından şikayet eden Arnavutluk vatandaşı Eqerem Tugu Bursa'daki ameliyatla sağlığına kavuştu.Doruk Sağlık Grubu doktorları, Arnavutluk’un Başkenti Tiran’dan gelen ve solunum...

Solunum darlığı, halsizlik, iştahsızlık ve uykusuzluk sorunlarından şikayet eden Arnavutluk vatandaşı Eqerem Tugu Bursa'daki ameliyatla sağlığına kavuştu.

Doruk Sağlık Grubu doktorları, Arnavutluk’un Başkenti Tiran’dan gelen ve solunum darlığı çeken Elektrik Mühendisi Eqerem Tugu’yu başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturdu. Zorlu bir ameliyatı başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getiren Doruk Sağlık Grubu Akciğer ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tarık Candan, “Hasta bize geldiğinde solunum darlığı, iştahsızlık, halsizlik, yürüme zorluğu ve uykusuzluk şikayetleri vardı. Ses kısıklığı yaşaması da hastanın sinirli olmasına neden olmaktaydı. Ayrıntılı bir sağlık taramasının ardından hastanın ses tellerinin tam altında, solunum borusunun tamamına yakınını tıkayan bir kitle tespit ettik ve Prof. Dr Cengiz Gebitekin ‘bulunduğu 6 kişilik uzman kadromuzla sağlığına kavuşturduk.” dedi.

Ameliyatın son derece kapsamlı ve zor olduğundan bahseden Op. Dr. Candan, “Ses telleri ve soluk borusuna kapalı yöntemle lazerli endoskopi uyguladık. Tümörlü bölge tamamen temizlenerek tehdit ortadan kaldırıldı. Operasyon iki saate yakın bir sürede tamamlandı. Herhangi bir kesik ve yara izi olmadığından dolayı hastayı iki sün içerisinde taburcu ettik. Hasta eski sağlığına kavuştu ve oldukça mutlu bir şekilde ülkesine geri döndü” ifadelerini kullandı.

Doruk Sağlık Grubunda geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuşan Eqerem Tugu, “Burada benimle daha önce kimsenin ilgilenmediği kadar ilgilendiler. Daha önce birçok hastaneye gittim fakat çare bulamadık. Dermanı burada Doruk Sağlık Grubunda buldum. Zorlu bir ameliyatın ardından bu kadar hızlı toparlayıp da taburcu olacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi.” diye konuştu.

Başta Doruk Sağlık Grubu Akciğer ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Tarık Candan olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür eden Tugu, “Doktorlar ve çalışanlardan çok memnun kaldım. Doruk Sağlık Grubuna Teşekkür ediyorum. Tekrardan sağlığıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi. Rahatça yürüyüp nefes alıyorum. Sesim normale döndü. Kendimi daha rahat ve güvende hissediyorum. Doktorum Tarık Candan bey’e ve Başhekim Dr. Mustafa Esgin’e özellikle teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.