Arıza Tespit ve Adblue

Arıza Tespit ve Adblue

Metadiag Bilişim Teknoloji arıza tespit konusunda cihaz üreterek yaklaşık olarak 16 yıldır hizmet vermektedir.

Metadiag Bilişim Teknoloji San. Ltd. Şti. olarak İstanbul Teknopark'ta otomotiv sektörünün ihtiyaç duyduğu ağır vasıta, orta seviyeli ticari araçlar ve binek araçların arıza tespiti ve çözümü için kullanılan cihazların üretimini ve ithalatını yapan bir firmayız. Firma resmi web sitesi:

Hizmetlerimiz

Firmamız, arıza tespit konusunda ki cihazları, adblue çözümleri, toplu taşıma araçları kara kutu çözümleri, motor beyin tamiri, araç sensör sistemleri ve araç takip sistemleri hizmetleri ile tüm dünyada adından söz ettirmektedir. Siz de bu hizmetlerden yararlanmak ve detaylı bilgi almak için www.metadiag.com.tr adresini ziyaret edebilir, sorularınızı iletebilirsiniz.

Arıza Tespit Cihazı

Arıza tespit konusunda cihaz üreterek yaklaşık olarak 16 yıldır müşterilerimize kaliteli bir hizmet vermek için çabalıyoruz. Tüm araçlar için çözüm sunabildiğimiz firmamızda ağır vasıtalar için de yine çözümler üretiyoruz.

Otobüs ve kamyon gibi ağır vasıta araçlarda sistemin işleyişi ve mekanik aksam araçta bulunan elektronik kontrol ünitesi tarafından denetlenir. Aksaklık ve arıza durumları kullanıcıya uyarı ışıkları ile bildirilir. Bütün bu aksaklıkları ve fren sistemlerinden yakıta kadar birçok şeyi denetleyen elektronik kontrol üniteleri aracın beyni olarak tanımlanmaktadır. Özellikle yeni araçlarda görülen bu özellik arızaların kolayca tespit edilebilmesi için büyük avantaj sağlamaktadır. Ağır vasıtalar ya da diğer araçların arıza tespiti, arıza tespit cihazı ile kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Bu cihazlar her marka için farklı olacak şekilde üretilmiştir. için arizatespitcihazlari.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adblue İptali

Euro 4, Euro 5 ve Euro 6 standartlarında olan kamyon, otobüs, iş makineleri ve bazı binek araçlarında kullanılan adblue sistemlerinin iptal edilerek yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlayan işleme adblue iptali denir. İşlemler gerçekleştirilecek olan markaya göre değişkenlik gösterebilir. Adblue'nin iptal edilmesinde yapılan asıl işlem, sistemin by- pass edilmesidir ve bu işlem sonucundan araç kesinlikle zarar görmez. sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adblue'nin iptali NOX sensörü arızası ve SCR, DPF gibi sistemlerde arıza meydana gelmesi sonucunda yaptırılabilir. Kısa süreli çözüm sunan Adblue, maliyeti yüksek bir işlemdir ve bazı ülkelerde Adblue sıvısını temin etmek oldukça zordur. Adblue sisteminin iptal edilmesi araca hiçbir şekilde zarar vermez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.