Arda Turan diz çöküp dua etti

Arda Turan diz çöküp dua etti

Atletico Madrid'in Leverkusen'i penaltı atışlarıyla mağlup ettiği maçta Arda'nın kaleye sırtını dönerek diz çöküp dua etmesi dikkat çekti.

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Arda Turan'lı Atletico Madrid, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'lı Leverkusen'i penaltı atışları sonucunda eleyip çeyrek finale çıktı.

Penaltı atışları sırasında Arda Turan'ın, saha ortasında takım arkadaşları ile beklerken sırtını kaleye dönerek, diz çöküp dua ettiği görüldü.

Öte yandan, karşılaşmada forma giyen milli futbolculardan Atletico Madrid'de Arda Turan ve Bayer 04 Leverkusen'de Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu takımlarının ilk 11'inde sahaya çıkıp, maç sonuna kadar oynadı. Karşılaşmayı Bayern Münih Teknik Direktörü Josep Guardiola da tribünden izledi.

Maçın normal süresi ve uzatmaları 1-0 bitince penaltılara geçildi. Penaltılarda Leverkusen'den Hakan Çalhanoğlu, Ömer Toprak ve Kiessling, atışları değerlendiremedi. Atletico Madrid'de de Raul Garcia ve Koke ağları havalandıramadı. İspanyol ekibi, Griezman, Suarez ve Torres'le penaltıları değerlendirirken, Leverkusen'de Castro ve Rolfes gol kaydetti.

İşte geceye damga vuran o anlar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.