Aras Kargo'nun başına Erdoğan'ın en yakını atandı

Aras Kargo'nun başına Erdoğan'ın en yakını atandı

İki kardeş arasındaki çıkan kavga sonucu Aras Kargo'nun başına kayyum atandı. Atanan kayyum ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınında olan bir isim çıktı.

İki kardeş arasındaki çıkan kavga sonucu kargo devi Aras Kargo'nun başına kayyum atandı. Kamuoyuna açıklanan kayyumun ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde 5 yıl boyunca özel kalem müdürlüğünü yapan Hikmet Bulduk çıktı. 

1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Kargo, kısa sürede taşımacılıkta Türkiye’nin en önemli şirketlerinden biri haline geldi. 2008 yılında vefat eden işadamı geride yıllık 300 milyon dolarlık ciro yapan bir dev bıraktı.
 
2011’de şirketin yüzde 20’sini devralan İş Girişim Sermayesi’nin daha sonra yüzde 5 artırdığı hisselerini Austrian Post’a 2013’te devretmesi, Aras Kargo’da büyük bir kavganın başlamasına sebep oldu. Aras Kargo Anonim Şirketi’nin yüzde 48.13 hissesine sahip A grubu hissedarları Yönetim Kurulu Başkanı Barış Baran Aras ve Meral Aras’ın İstanbul Anadolu 4. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne yaptığı başvuru neticesinde kayyum atanması gerçekleşti.
 

ERDOĞAN’IN ESKİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ ATANDI

 
Aras Kargo’nun başına sürpriz bir isim kayyum olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakan olduğu dönem 5 yıl boyunca özel kalem müdürlüğü yapan Hikmet Bulduk, Aras Kargo’nun yeni Genel Müdürü oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.