Antrenör Albayrak: Akhisar Deplasmanından 1 Puan Aldığımız İçin Mutluyuz

Antrenör Albayrak: Akhisar Deplasmanından 1 Puan Aldığımız İçin Mutluyuz

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda Antrenör Mehmet Bülent Albayrak, Akhisar Belediyespor deplasmanında bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Maç...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda Antrenör Mehmet Bülent Albayrak, Akhisar Belediyespor deplasmanında bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu'nun Antrenörü Mehmet Bülent Albayrak, çok zor bir maç geçirdiklerini, yine de bir puan aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Albayrak, "Akhisar takımı içeride çok iyi skorlar alan takım. Gerçekten çok enteresan sonuçlar alıyorlar. Takım oyunu oynuyorlar. Gekas gibi bir oyuncuya sahipler. Gördüğünüz gibi hiç yoktan golü oluşturdu. Biz yinede aldığımız bir puandan dolayı sevinçliyiz ama Akhisar’dan çok daha fazla gol pozisyonumuz vardı. Son topları biraz daha dikkatli kullansak farklı bir sonuç elde edebilirdik. Bu sonuçla ligde de biz biraz daha yukarıya tırmandık. Akhisar Belediyespor’a bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.