Ankara Caddesinde sürü halinde gezen köpekler korkuttu!

Ankara Caddesinde sürü halinde gezen köpekler korkuttu!

Konya'da sürü halinde gezen köpekler, vatandaşı korkutuyor. Ankara Caddesi şehitlik yakınlarında görülen köpek sürüsü rahatsızlığa sebebiyet verdi.

Konya'da sürü halinde gezen köpekler, vatandaşı korkutuyor. Ankara Caddesi şehitlik yakınlarında görülen köpek sürüsü rahatsızlığa sebebiyet verdi. Özellikle akşam saatlerinde bölgeden geçen vatandaşlar endişeye kapıldıklarını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-10-16-161429.png

Konya'da belediyeler başıboş köpek sorununu çözmek adına özellikle son 3 aydan bu yana yoğun mesai harcıyor. Şehirde başıboş köpeklerle ilgili şikayetler birkaç ay önceye kıyasla azalırken hala bazı noktalarda bu problem çözülemedi. Sürü halinde gezen köpekler, çocukların ve vatandaşların endişe yaşamasına sebebiyet veriyor.

ekran-goruntusu-2024-10-16-161435.png

Bunun son örneği Ankara Caddesi Konya Şehitliği yakınındaki bölgede yaşandı. Sayıca 15 civarı köpeğin sürekli aynı noktada olması yaya olarak o konumu kullananlar için tehlikeli bir yer haline dönüştü. Vatandaşlar Merhaba Gazetesi WhatsApp İhbar Hattına şikayetlerini yazarak, yetkililerin soruna çözüm bulmasını talep etti. Gün içinde o güzergâhı kullanan birçok öğrencinin, insan yoğunluğnun fazla olduğu da biliniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.