Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Mezarlığı’nı Temizledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Mezarlığı’nı Temizledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Mezarlığı’nın giriş bölgelerini baştan aşağı temizleyerek, ziyarete hazır hale getirdi.Temizlik ekipleri, Türkiye’nin de en büyük,...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Mezarlığı’nın giriş bölgelerini baştan aşağı temizleyerek, ziyarete hazır hale getirdi.

Temizlik ekipleri, Türkiye’nin de en büyük, en temiz, en bakımlı ve en düzenli mezarlıkları arasında gösterilen Karşıyaka Mezarlığı’nda bayram temizliği yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bir taraftan mezarlık içindeki temizlik düzeyini korumaya çalışırken bir taraftan da Karşıyaka Mezarlığı’nda çok sayıda temizlik ekibiyle “şok” temizlik yaptı.

40 KİŞİLİK EKİPLE TEMİZLİK

Kent temizlik ekipleri, yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Karşıyaka Mezarlığı’nın giriş kapıları ve çevresindeki temizlik çalışması gerçekleştirdi. Düzenli olarak her gün temizliği yapılan mezarlığın hem içeride hem de dışarıda temizlik yapan ekipler, Karşıyaka Mezarlığı’nı ziyaretlere hazır hale getirdi. 40 kişilik temizlik ekibi hem elle hem de süpürge araçlarını kullanarak mezarlığın giriş kapılarının bulunduğu dış bölgelerde mezarlık çevresini tertemiz yaptı.

Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı yetkilileri, bayram süresince de çok sayıda ekiple mezarlık ve çevresini kirliliğe karşı korumak için gerekli önlemlerin alındığını ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.