Anadolu’ya moral yemeği

Anadolu’ya moral yemeği

Anadolu Selçukspor deplasmanda oynayacağı Bayrampaşaspor maçı öncesinde Arena Restoran’da moral yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Önder Sami Güven zorlu maç öncesi futbolculara ve teknik heyete başarı dileğinde bulundu

Spor Toto 2. Futbol Ligi beyaz grupta hafta sonunda Bayrampaşaspor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor moral  yemeğinde bir araya geldi.

 Konya Büyükşehir Torku Arena’da bulunan Arena Restoranda gerçekleştirilen yemeğe Kulüp Başkanı Önder Sami Güven, Başkan Yardımcısı Mustafa Olgun, Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser, Futbol Şube SorumlusuMesut Erçetin, Kulüp MenajeriAlim Öztaş,  Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, yardımcı antrenörler ve futbolcular katıldı.

Sıcak bir ortanda geçen yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Önder Sami Güven : “Takımımızın zorlu bir süreçten geçiyor. Bu süreçte hepimize düşen görevler var. Bu gün burada gösterdiğiniz birliktelik ve sıcak ortamın lig boyunca süreceğini ve bu sayede arzulanan başarının geleceğini biliyoruz. Bunun için zorlu İstanbul deplasmanında teknik heyetimize ve futbolcularımıza üstün başarılar diliyoruz. İnşallah oradan istediğimiz başarılı sonuçla döner ve ligde hak ettiğimiz noktaya doğru ilerleriz” dedi.

adsiz1.jpg

Kulüp Başkanı Önder Sami Güven moral yemeğine ev sahipliği yapan Arena Restoran sahibi Ali Ziya Demet ve ortaklarına da teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.