Anadolu’nun rakibi Karagümrük

Anadolu’nun rakibi Karagümrük

Anadolu Selçukspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında ligdeki rakibi Fatih Karagümrükspor’u ağırlayacak.

Anadolu Selçukspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında ligdeki rakibi Fatih Karagümrükspor’u ağırlayacak. Saat 14.30’da başlayacak mücadele Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak.Maçı Muhammetali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Şengül ve Uğur Önay yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Yakup Özhan.

HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Dün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanın ardından Fatih Karagümrükspor kupa maçının hazırlıklarını tamamlayan Anadolu Selçukspor maç saatini beklemeye başladı. Temsilcimizin hedefi kupada turu geçip Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek.

ÖZTAŞ’IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Öte yandan Anadolu Selçukspor Kulüp Menajeri Alim Öztaş 45. yaş gününü ve takımın genç futbolcusu Ekrem Kayılıbal ise 19. yaş gününü kutladı.Anadolu Selçukspor’un yaptığı antrenmanın ardından hazırlanan pastayı birlikte kesen Alim Öztaş ve Ekrem Kayılıbal’ı teknik direktö Tayfun Türkmen ve futbolcular tebrik ederek yeni yaşlarının uğur getirmesini dilediler.Sürpriz kutlama için teşekkür eden Alim Öztaş hep birlikte iyi bir sezon geçirmeyi dilerken, genç futbolcu Ekrem Kayılıbal da kutlama için teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.