Anadolu’nun eli boş kaldı

Anadolu’nun eli boş kaldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, sezonun 29. hafta maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, sezonun 29. hafta maçında deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip aldığı bu sonuçla haftayı 31puan ile 12. sırada tamamladı. Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz deplasmanda ilk yarıya ortak bir oyun sergiledi. İlk yarının bitimine 3 dakika kala ev sahibi ekip  Mustafa ile 1-0 öne geçti.  Anadolu Selçukspor bu gole anında cevap verdi.  1 dakika sonra Seddar Karaman skora eşitliği getirdi. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.  İkinci yarının 56. dakikasında Mustafa’nın golü ile tekrar öne geçen Menemen Belediye, bu sonucu maçın bitimine kadar korumasını bildi. Ev sahibi ekip,  Efe ile 29. dakikada bir penaltı vuruşundan faydalanamadı. İki ekip lig tarihinde 4. kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ü  beraberlikle sonuçlandı. Dün oynanan karşılaşmada Menemen Belediye Spor 2-1 galip geldi. Rakip takım galibiyet sayısında öne geçmiş oldu. Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan  karşılaşma 0-0 bitmişti. Temsilcimiz de Seddar Karaman dün attığı gol ile takım en golcü ismi oldu. Temsilcimiz 3 Nisan Pazar günü evinde Pendikspor’u konuk edecek.

STAT: Menemen İlçe

HAKEMLER: Emre Kosif, Tunay Ateş, Ogün Kamacı

MENEMEN BELEDİYESPOR: Kazım, Mazlum, Veli, Efe, Murat, Ramazan, Rıdvan (Dk. 60 Emre İşçiler), Özkan, Mustafa, Tayfur Emre Yılmaz (Dk. 79 Sinan), Umut 

KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR: Ersin, Yusuf Onur, Zekeriya (Dk. 60 Ahmet), Can Demir, Ahmet Önay, Seddar, Soner, Okan, Ali, Oğuz, Aykut (Dk. 85 Burak)

GOLLER: Dk. 42 ve 56 Mustafa (Menemen Belediyespor), Dk. 43 Seddar (Konya Anadolu Selçukspor)

SARI KARTLAR: Dk. 9 Can Demir, Dk. 62 Yusuf Onur, Dk. 71 Soner, Dk. 84 Ali (Konya Anadolu Selçukspor), Dk. 21 Mazlum, Dk. 40 Murat (Menemen Belediyespor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.