Anadolu’da son rötuşlar

Anadolu’da son rötuşlar

Anadolu Selçukspor yarın sahasında küme düşme hattında yer alan Orduspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçta 2. yarının ilk galibiyetini almak istiyor. Anadolu hazırlıklarını bugün tamamlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 20. hafta maçında yarın Orduspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 2. Yarısında ilk galibiyetini bu maçla birlikte almak istiyor.  Anadolu Selçukspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayacak.   

YENİ SİSTEME KISA SÜREDE ALIŞACAĞIZ

Anadolu Selçukspor’da kaptan Ali Dere  çok genç bir kadroya sahip olduklarını ve başarıyı çok istediklerini ifade ederken “Yeni sisteme kısa zamanda alışacağız” dedi.

Kadronun çok genç isimlerden kurulu olmasına dikkat çeken takım kaptanı Ali Dere: “Anadolu Selçukspor’umuz belki ilk kez bu kadar genç bir oyuncu topluluğuna sahip. Konyaspor’un pilot takımı olarak Konya’mızı en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta yeni hocamız takımın başına geldi. Yeni bir sistemle oynamaya çalışıyoruz. Torku Konyaspor takımının sistemini burada uygulayacağız. İnşallah kısa sürede alışırız ve bu sistemin daha iyi olacağına inanıyoruz. Böylelikle başarıyı yakalayacağımızı da düşünüyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte çabuk öğreniyoruz. Takım olarak başarıyı isteyen, mücadele eden ve öğrenmeye açık bir grubuz. Sezon sonunda ligde iyi bir başarı ede edebilmek bir hedefimiz. Daha büyük hedefimiz ise içimizden Konyaspor takımına oyuncu göndermek. Bunu ne kadar çoğaltabilirsek o kadar başarılıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.