Anadolu’da rota Ordu

Anadolu’da rota Ordu

Anadolu Selçukspor’da gözler hafta sonu iç sahada oynanacak Orduspor karşılaşmasına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip 5 haftalık galibiyet hasretini bu maçta dindirmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyza grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 20. hafta maçında Pazar günü sahasında Orduspor ile karşılaşacak.      Yeşil-beyazlı ekip İstanbulspor mağlubiyeti ile birlikte 5 maça çıkan galibiyet hasretini bu maçta dindirmenin hesaplarını yapıyor.

MAÇ KAZANAMIYOR

Yeşil-beyazlı ekip bu sezon çıktığı 19 maçta 8 kez berabere kaldı ve 7 kez de mağlup oldu. Yavru Kartal son 5 maçında ise 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Temsilcimiz ligde son olarak evinde Bugsaşspor’u mağlup etmişti. Anadolu Selçukspor Bugsaş maçından sonra deplasmanda Hatayspor ile Kırklarelispor ve evinde Ümraniyespor ile berabere kalmıştı. Anadolu Selçukspor ligin ikinci yarısındaki iki maçında da mağlup olmaktan kurtulamadı ve galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

RAKİP PUAN SİLME CEZASI ALDI

Ligini ikinci yarısına kötü başlangıç yapan Anadolu Selçukspor’un grubunda iki takımın puanları silindi. Kahramanmaraşspor ve Orduspor’un puanlarının silinmesi yeşil-beyazlı ekibi  kötü gittiği dönemde biraz olsun rahatlattı.  Kahramanmaraşspor 21 puanla Anadolu Selçukspor’un  bir basamak üzerinde bulunuyor.  Bu ekibin puanı silinmemiş olsaydı 24 puanı olacak ve yeşil-beyazlı ekiple puan farkı 4 olmuş olacaktı. Orduspor ise 3 puanının silinmesiyle birlikte 10 puana geriledi ve ligde kalma olasalığı biraz daha zayıfladı. Anadolu Selçukspor bu hafta sonu oynayacağı maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip  rakibini yendiği takdirde 10 olan puan farkını 13 puana çıkaracak.  Anadolu Selçukspor sezonun ilk maçında deplasmanda rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Orduspor  oynadığı 18 maçta 2 galibiyet 7 beraberlik ve 9 yenilgi aldı ve 13 puan topladı. Ancak Ordu ekibinin 3 puanı federasyon tarafından silindi. Mor-beyazlı ekip  ligde 17. Sırada bulunuyor. Orduspor’un  geçtiğimiz hafta Pazarspor ile oynayacağı karşılaşma ise kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.