Anadolu'da pazar mesaisi

Anadolu'da pazar mesaisi

Spor Toto 2, Lig Beyaz Grupta üst sıralara tırmanmanın mücadelesini veren Anadolu Selçukspor, bugün saat 13.30'da pazarspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Ali Adıgüzel yönetecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 28. hafta maçında bugün sahasında Pazarspor ile karşılaşacak.  Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Mersin Bölgesinden Ali Adıgüzel yönetecek. Adıgüzel’in yardımcılıklarını Fatih Karatağ ve Adem Şahan yapacak.  Maçın 4. Hakemi ise Burak Cem Tahiroğlu.

TELAFİ ETMEK İSTİYOR

Anadolu Selçukspor geçtiğimiz hafta 2-0 öne geçtiği ancak bu üstünlüğünü koruyamayarak  sahadan 1 puanla ayrıldığı Bayrampaşa maçını telafi etmek istiyor.  Yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattında bulunan rakibini yenerek ilerleyen haftalara daha rahat girmenin hesaplarını yapıyor.

28. HAFTA BUGÜN OYNANACAK.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 28. Hafta maçları bugün oynanacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:  13.00 Alpedo Kahramanmaraşspor-Orduspor: Serkan Önsal, 13.30 Bandırmaspor-Bayrampaşa: Gürel Uzuner, 13.30 Nazilli Belediyespor-Pendikspor: Adnan Deniz Kayatepe, 13.30 Hacettepe-Anadolu Üsküdar 1908: Ömer Tolga Güldibi, 13.30 Ümraniyespor-Hatayspor: Bayram Başkan, 13.30 İstanbulspor-Menemen Belediyespor: Yiğit Peşin, 13.30 Konya Anadolu Selçukspor-Pazarspor: Ali Adıgüzel,  13.30 Kırklarelispor-BUGSAŞ Spor: Mert Güzenge, 13.30 Fethiyespor-Sarıyer: Hasan Kılıçarslan   

ESER: ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Eser Pazarspor müsabakasını kazanarak yeni bir çıkış yakalamak istediklerini belirtti. Eser, “Son üç maçta yaşadığımız puan kayıpları hepimizi üzdü. Özellikle son iç saha maçından puansız çıkmamız ve bu hafta deplasmanda 2 farkla öne geçmemize rağmen sahadan bir puan ile ayrılmamız hepimizi üzmüştü. Ancak Çarşamba günü oynayacağımız Pazarspor müsabakasını kazanarak tüm bunların üzerine bir sünger çekmek istiyoruz. Alacağımız galibiyet ile moral bulmak ve camiamıza moral vermek istiyoruz. Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın bu önemli müsabakada ortaya koyacakları mücadele ile sahadan üç puan ile ayrılacaklarına inanıyoruz. Son haftalarda sakatlıkları nedeniyle bizlerle olamayan kaptanlarımızın da aramıza katılması ile kazanan taraf olacağımıza inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.