Anadolu’da Oğuz destanı

Anadolu’da Oğuz destanı

Anadolu Selçukspor’da bugüne kadar atılan 8 golün 4’ünde Oğuz Gürbulak’ın imzası var Gürbulak ayrıca yaptığı asistlerle de dikkat çekiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da  iç sahada alınan Anadolu Üsküdar maçı moralleri yükseltti.   Zorlu maçta 3 gol atan yeşil-beyazlı ekip  toplam gol sayısını sekize çıkardı.

GOLLERİN YARISI OĞUZ’DAN

Anadolu Selçukspor’un attığı 8 golün 4’ünde Oğuz Gürbulak’ ın imzası bulunuyor.  Genç oyuncu gerid e kalan Anadolu Üsküdar maçında attığı 2 golle  alınan galibiyete büyük katkı yaptı.     

Temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor karşılaşmasında ortaya koyduğu iyi futbolla dikkat çeken orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak, maçta attığı 2 gol ve 1 asistle maçın kahramanı oldu. 17.dakikada takımını 1-0 öne geçiren Oğuz Gürbulak, ilk yarının bitmesine kısa süre kala 45.dakikada takım arkadaşı Ali Dere’ye asist yaparak farkın 2’ye çıkmasında büyük rol oynadı. Ayrıca  oyunun sıkıştığı ve temsilcimizin zor anlar yaşadığı dakikalarda  Ali Dere’nin kazandırdığı penaltıyı büyük bir soğukkanlılıkla gole çeviren Oğuz, takımının rahat bir nefes almasını sağladı.  Oğuz Gürbulak diğer 2 golü ise Bandırmaspor maçında kaydetti. Oğuz bu iki golün birini yine penaltıdan buldu.

ALİ DERE TAKİPÇİ

Anadolu Selçukspor’un kaptanı Ali Dere ise attığı iki golle Oğuz Gürbulak’ı takip ediyor. Ali Dere  bu gollerini birini Oğuz Gürbulak’ın yaptığı asistle Anadolu Üsküdar maçında diğerini ise Orduspor maçında penaltıdan kaydetti.

İSMAİL VE SEDDAR’DAN BİRER GOL

Anadolu Selçukspor’un diğer iki golü ise İsmail Güven ve Seddar Karaman’dan geldi. İsmail Güven Kahramanmaraşspor deplasmanında golünü atarken Seddar Karaman ise  Orduspor deplasmanında golünü kaydetti.

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.