Anadolu'da mesai başladı

Anadolu'da mesai başladı

Ligin 13. haftasında sahasında Menemen Belediyespor ile golsüz berabere kalarak çok önemli bir 2 puan kaybeden Anadolu Selçukspor’da gözler, Sarıyer maçına çevrildi

Ligin 13. haftasında sahasında Menemen Belediyespor ile golsüz berabere kalarak çok önemli bir 2 puan kaybeden Anadolu Selçukspor’da gözler, Sarıyer maçına çevrildi. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 13. hafta deplasmanda grubun güçlü takımlarından Sarıyer’e konuk olacak yeşil-beyazlılarda hazırlıklar başladı. Menemen Belediyespor maçının ardından 1 gün izin kullanan temsilcimiz, dün Tatlıcak Tesisleri’nde toplanarak haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Dünü  tek çalışmayla geride bırakan  Anadolu Selçukspor, bugün yapacağı çalışmayla hazırlıklarına devam edecek. Yeşil-beyazlılar 22 Kasım Pazar günü oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarını Cuma günü tamamlayacak. Cumartesi sabah hava yolu ile İstanbul’a hareket edecek olan temsilcimiz, Lima Euro Asya Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye koyulacak.

ERÇETİN:İYİ FUTBOL OYNUYORUZ

Anadolu Selçukspor’da Sarıyer maçı öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Golsüz sona eren Menemen Belediyespor ve Sarıyer maçı hakkında açıklamalarda bulunan Konya Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin, takımın gidişatından memnun kaldıklarını söyledi. Menemen Belediyespor maçında, kazanmak için gereken her şeyi yaptıklarını belirten Erçetin, “İyi futbol oynuyoruz ama bunu sonuca yansıtamıyoruz. Tek eksiğimiz gol. Ürettiğimiz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Aslında bunun nedeni takımın yorgun olması. 21 günde 5 maç yaptık. Gruptaki diğer takımlarda bu durumdan etkilendi. Ama biz genç takım olduğumuz için rakiplerimize oranla daha az etkilendik. Artık bu süreç geride kaldı. Sezon başında takıma katılan yeni transferler de uyum sürecini atlattı. Bundan sonraki haftalar, daha iyi olacağız. Özellikle skor anlamında istediğimiz sonuçları alacağız” dedi.

Mesut Erçetin, Torku Konyaspor’un, aralık ayının başlarında Kayacık Tesisleri’ne taşınacağını da hatırlatarak, “Konyaspor yeni tesislere taşındığı zaman çok rahat bir çalışma ortamı bulacağız. Bu durumun takımımıza olumlu yansımaları olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.