Anadolu’da İstanbul seferi

Anadolu’da İstanbul seferi

Anadolu Selçukspor sezonun 2. haftasında deplasmanda bugün İstanbulspor ile karşılaşacak. Mücadele Bahçelievler İl Özel İdare Stadında oynanacak ve 16.30’da başlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor sezonun 2. hafta maçında bugün deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak. Karşılaşma Bahçelievler İl Özel İdare Stadında oynanacak ve 16.30’da başlayacak. İstanbulspor maçını  Ankara bölgesi hakemi Özer Özden yönetecek.

Özer Özden’in yardımcılıklarını Osman Karakaş ve Çağlar Mehmet Uludağ yapacaklar. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise Salih Salar görev yapacak.

Geçen hafta sezonun açılış maçında sahasında şanssız bir şekilde Fethiyespor’a 1-0 mağlup olan Konya Anadolu Selçukspor, ligin 2.haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçında sahadan galibiyetle ayrılarak ilk hafta yenilgisini telafi etmek istiyor.

ŞANSSIZ BAŞLADIK AMA TELAFİ EDECEĞİZ

Anadolu Selçukspor  Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin, Fethiyespor’a karşı iyi futbol oynadıklarını ancak şanssız bir yenilgi aldıklarını ifade etti. Erçetin: “Takımımız iyi yolda ve biz gerçekten Fethiyespor maçında iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Bize galibiyeti getirecek gol fırsatlarını ve kazandığımız penaltı atışını değerlendiremedik. Penaltıyı kaçıran oyuncumuz  Tufan Özbozkurt  hazırlık maçlarında kazanılan penaltıları kullanırdı ve gayet te başarılıydı ama  o gün  penaltıyı kaçırdı. Kendisi de çok üzüldü  ama bunlar futbol içinde olabilecek durumlar. Geçen sene Tufan’ın Tavşanlı Linyitspor maçında  attığı frikik golüyle ligde kalmıştık, bunu maç sonu Tufan’a da söyleyip, üzülmemesi gerektiğini hatırlattım.  Fethiyespor  maçında  şans bizden yana değildi ama ilerleyen maçlarda çok daha başarılı  olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre,   Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 2. hafta maçlarını yönetecek hakemler şu şekilde : Bugün 15.30 Pazarspor-Orduspor: Murat Türkoğlu, 16.00 BUGSAŞ Spor-Anadolu Üsküdar 1908: Hasan Ertuğan, 16.30 Menemen Belediyespor-Bayrampaşa: Tugay Kaan Numanoğlu, 16.30 Sarıyer-Pendikspor: Çağdaş Altay, 16.30 Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor: Mehmet Güngör, 16.30 Ümraniyespor-Hacettepe: Levent Balcı, 16.30 İstanbulspor-Konya Anadolu Selçukspor: Özer Özden, 20.00 Fethiyespor-Bandırmaspor: Serkan Ergün14 Eylül Pazartesi 15.30 Hatayspor-Kahramanmaraşspor: Ömer Murat Ülger

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.