Anadolu’da işler iyi gitmiyor

Anadolu’da işler iyi gitmiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor galibiyete hasret kaldı.

İkinci yarıya umutla başlayan yeşil-beyazlı ekip geride kalan 3 haftada istediğini alamadı. İkinci yarıya Play-Off hedefi ile başlayan Anadolu Selçukspor  geride kalan 3 haftada hiç hesap etmediği bir durumla karşı karşıya kaldı.  Orduspor karşısında  3 puanı kaybeden yeşil-beyazlı ekip  tehlike sinyalleri vermeye başladı.

YENİ HOCAYLA BEKLENEN SIÇRAMA GERÇEKLEŞMEDİ  

Anadolu Selçukspor’da ikinci yarının ilk maçında alınan Fethiyespor galibiyeti sonrası Abdurrahman Baysangur  görevinden istifa etti.   Baysangur’un istifasının ardından takımın başına Aykut Kocaman’ın yardımcılığını yapan Mehmet Yıldırım getirildi. Yapılan hoca değişikliği ile takımın yeni bir hava yakalayarak bir sıçrama yapması ümit ediliyordu ancak bu olay tam tersi şekilde gelişti. Mehmet Yıldırımlı Anadolu Selçukspor iç sahada oynadığı maçlarda önce İstanbulspor’a  daha sonra ise küme düşme hattında olan Orduspor’a yenildi.  Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmalarda iç saha avantajını da değerlendiremedi.

GÖZLER BANDIRMA MAÇINDA

Son haftalarda büyük sıkıntı yaşayan Anadolu Selçukspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçına çıkış gözüyle bakıyor. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı da kaybettiği takdirde kendisini ateş hattının içerisinde bulabilir.      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.