Anadolu’da hedef yeni başlangıç

Anadolu’da hedef yeni başlangıç

Yarın deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak Anadolu Selçukspor rakibini yenerek ligde yeni bir sayfa açmak istiyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor ligin ilk 7 haftalık periyodunda aldığı 1 galibiyet, 3 beraberlikle 7 puan toplayarak geçen sezona nazaran daha kötü bir başlangıç yaptı. Yavru Kartal yarın deplasmanda konuk olacağı Etimesgut Belediyespor’u yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor.

LİGİN EN GENCİ

Grubun en genç takımı ünvanını elinde bulunduran Anadolu Selçukspor, ligde  7 haftalık periyotta 7 puan topladı. Maç başı 1 puan ortalaması yakalayan genç kartallar topladığı 7 puanla 12.sırada yer alıyor. Geçtiğimiz sezona nazaran daha kötü bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor yarın konuk olacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Yavru Kartal rakibini yenerek ligde yeni bir sayfa açıp üst sıralara tırmanma amacında.

OYUN İYİ SKOR KÖTÜ

Geçen sezon 7 haftalık periyotta topladığı 10 puanla lige iyi bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor bu sezon çıktığı 7 maçta 7 puan toplayabildi. Sezon öncesi teknik direktör değişikliği ile birlikte takımın emanet edildiği Tayfun Türkmen ile iyi bir oyun ortaya koyan Anadolu Selçukspor oynadığı iyi futbolu skorer anlamda sahaya yansıtamadı.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.