Anadolu'da hedef 3 puan

Anadolu'da hedef 3 puan

Abdurrahman Baysangur: Ümraniyespor maçında ki hatalarımızdan dersler çıkararak deplasman maçımıza gideceğiz. Deplasmandan puanlar alarak ilk yarıyı morali tamamlamak istiyoruz

BİZ İYİ TAKIMIZ

Ümraniyespor maçında ki hatalardan dersler çıkararak Kırklarelispor deplasmanına galibiyet için gideceklerini belirten Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, “Maç içinde skor olarak öne geçtikten sonra skoru koruma adına yapılması gereken çalışmaları yapacağız. Deplasmandan puanlar alarak ilk yarıyı morali tamamlamak istiyoruz” dedi.

Geride kalan 16 haftada oynadıkları rakipleri kıyasladıkları zaman Ümraniyespor’un en güçlü rakipleri olduğunu kaydeden Abdurrahman Baysangur, “Açıkçası bu bir mazeret değil ancak kadro anlamında oyun anlamında oynadığımız en iyi takımdı Ümraniyespor. Rakibimizi bilerek hazırlandık maça. Bizde iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. İyi oyun sergiliyoruz. Karşılaşmaya her ne kadar istediğimiz gibi başlayamasak ta golü bulup öne geçtik. Farkı ikiye çıkarabilecek net pozisyonu da bulduk. İkinci yarı ister istemiz skoru koruma düşüncesi oldu. Cesareli olup rakibini üstünü gidebilseydik böyle olmazdı. Maç içinde oyunu soğutabilecek vakit geçirebilecek durumu da yapamadık. Kazansak bizim adımıza önemli olacaktı ve puan olarak iyi noktaya gelecektik. Ayrıca takım üzerinde lideri yenmenin bir özgüveni olacaktı” dedi.

MORALLİ BİTİRMEK İSTİYORUZ

İlk yarının son maçında bu hafta deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, “Ümraniyespor maçında ki hatalarımızdan dersler çıkararak deplasman maçımıza gideceğiz. Maç içinde skor olarak öne geçtikten sonra skoru koruma adına yapılması gereken çalışmaları yapacağız. Bizim takımın oyun sistemine, kişilik yapısına pek uygun görünmese de birçok rakibimiz oyunu soğutma ve tempoyu düşürme anlamında puanlar aldılar. Bunun önüne geçmek istiyoruz. Deplasmandan puanlar alarak ilk yarıyı morali tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.