Anadolu’da hazırlık başladı

Anadolu’da hazırlık başladı

Anadolu Selçukspor Pazar günü evinde oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı ekipte tüm futbolcular antrenmana katıldı

Konya Anadolu Selçukspor, bu hafta sonu evinde karşılaşacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde başladı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 30. hafta karşılaşmasında 3 Nisan Pazar günü evinde İstanbul temsilcisi Sarıyer ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar başladı. Tatlıcak Tesislerinde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım nezaretinde hazırlıklar başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde öğleden sonra yapılan antrenman koşu çalışması ile başladı.Dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yapan Yavru Kartallar antrenmanı açma-germe hareketleri ile tamamladı. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı.

İÇ SAHADA DAHA İYİ

Anadolu Selçukspor bu sezon iç sahada oynadığı maçlarda daha iyi bir performans ortaya koydu. Yeşil-beyazlı ekip topladığı 31 puanın 19 puanını evinde oynadığı maçlarda aldı.  Sahasında 14 maça çıkan Anadolu Selçukspor bu maçlarda 5 galibiyet 4 beraberlik 5 yenilgi aldı.  Bu maçlarda rakiplerine 16 gol atan yeşil-beyazlı ekip kalesinde ise 13 gol gördü. Anadolu Selçukspor son iç saha maçında Pazarspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla yenmeye başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.