Anadolu'da durmak yok

Anadolu'da durmak yok

Ligin ikinci yarısına kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla hazırlanan Anadolu Selçukspor’da, genç oyuncu Oğuz Gürbulak, ligde şuan ki konumlarından daha iyi yerde olmaları gerektiğini söyledi

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Anadolu Selçukspor’da ikinci yarı hazırlıkları sürüyor. Ligin bitimiyle birlikte kısa süreli dinlenme fırsatı bulan ve çalışmalarına geçtiğimiz Cumartesi günü kendi tesislerinde başlayan Anadolu Selçukspor’da 15 Ocak’ta başlayacak Belek kampına kadar hazırlıklar Tatlıcak Tesisleri’nde sürecek. Yılbaşı nedeniyle Cuma gününü izinli geçirecek ekibimizde transfer çalışmaları da sürüyor. 3 mevki için isimleri belirlenen oyuncuların kulüpleriyle fesih işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

OĞUZ:DAHA İYİ OLACAĞIZ

Temsilcimizde idmanlar tüm hızıyla sürerken takımın genç oyuncularından Oğuz Gürbulak, ikinci yarıda daha iyi performans göstermek için iyi bir çalışma dönemi geçirmeleri gerektiğini belirterek, “İstediğimiz yerde değiliz bunun için daha çok çalışıp istediğimiz yere ulaşmak istiyoruz” dedi. Ligin ilk yarısını istedikleri yerde bitiremediklerinin de altını çizen Oğuz Gürbulak, “Ancak yine de bulunduğumuz konum fena değil.  Bunun sebebi ise oynadığımız futbolu sonuca yansıtmakta zorluk çektik. Ligin ikinci yarısında yine böyle futbol oynarsak üst grubu yakalarız. Elbette ikinci yarıda oynayacağımız müsabakalarda artık daha dikkatli olmalıyız. Daha çok çalışmamız gerekiyor ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ

Burada yapacakları çalışmaların ardından Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarının süreceğine dikkat çeken Oğuz Gürbulak, “Kamp dönemleri çok zorlu ve yorucu geçer, bu nedenle futbolcular pek sevmez. Ancak ligde rahat edebilmek adına daha iyi bir performans sergileyebilmek adına daha kamp dönemini iyi geçirmemiz gerekiyor. Takım olarak bunun bilincindeyiz. Zaten herkes şu an ki çalışma temposundan memnun” dedi. Ligin ilk yarısında kendi performansını da değerlendiren Oğuz Gürbulak: “Beklentimin biraz altında kaldığımı düşünüyorum. İlk yarıda çok pozisyona girdim, daha fazla gol atabilirdim. Ama ikinci yarıda daha farklı olacağını düşünüyorum ve bunun için çok çalışıyorum. İkinci yarıda daha fazla gol atmak istiyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.