Anadolu Umutlu

Anadolu Umutlu

Pendikspor deplasmanından 3-3’lük beraberlikle ayrılan Anadolu Selçukspor Bandırma maçını kazanarak galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik sorumlusu Hakan Ünal Pendik beraberliğinin moral olduğunu ve Bandırma maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor zorlu Pendikspor deplasmanından aldığı gollü beraberlikle puanını 8 yaptı. Pendikspor karşısında oynanan oyun ve alınan gollü beraberlik ilerleyen haftalar için umut oldu.

BİZİM İÇİN MORAL OLDU

Yeşil-beyazlı ekibin teknik sorumlusu Hakan Ünal Pendik beraberliğinin moral olduğunu ve Bandırma maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi Ünal: “ Pendikspor gibi zor bir deplasmanda gollü beraberlik almak oyuncularımız ve bizim açımızdan moral oldu. Kazanmak istiyorduk ancak zor deplasmandan puanla dönmek de bizim için iyi oldu. Oyuncularım sahada ellerinden geleni yaptı. Atılan goller de futbolcuların özgüveninin yerine gelmesi adına çok faydalı oldu. Önümüzde iç sahada oynayacağımız Bandırmaspor maçı var. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu maçı kazandığımız takdirde oyuncularımızın moral ve özgüvenleri daha da yerine gelmiş olacak. Bununla birlikte takımımızı hep birlikte düzlüğe taşımaya çalışacağız” diye konuştu

HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIM

Anadolu Selçukspor’da Tayfun Türkmen ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Hakan Ünal  verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek istediğini ifade etti. Ünal: “ Anadolu Selçukspor’un Gençlik Geliştirme Sorumlusu olarak görev yapıyorum. Yaşanan teknik direktörlük değişikliğinin ardından yönetimimiz görevi bize tevdi etti. Sağolsunlar bize güvendiler biz de bu güveni boşa çıkartmamak için elimizden geleni yapacağız. Takımımızı düzlüğe çıkartmak için var gücümüzle çalışacağız. Ben bu kulüpte daha öncede çeşitli görevlerde bulundum bu yüzden her zaman verilen göreve hazırım” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.