Anadolu taraftar desteği bekliyor

Anadolu taraftar desteği bekliyor

Pazar günü ligde kalma adına sahasında Hatayspor ile önemli bir maça çıkacak olan Anadolu Selçukspor taraftar desteği bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı stoperi Can Demir Aktav Konyalı spor severleri zorlu müsabakaya davet ederek destek bekledikleri

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 32.hafta karşılaşmasında 17 Nisan Pazar günü iç sahada Hatayspor ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor. Dün,Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerinde öğleden sonra yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken top çalışması ile devam etti. Konya Anadolu Selçuksporlu oyuncular antrenmanda iki grup halinde top tekniğine dayalı dar alanda pas çalışması yaptı.Teknik direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda kaleciler takımdan ayrı çalıştı.Antrenman açma-germe hareketleri ile tamamladı.

DESTEK BEKLİYORUZ

Anadolu Selçukspor’un başarılı savunma oyuncusu Can Demir Aktav zorlu Hatay maçında destek beklediklerini ifade ederek : “ Rakibimiz taraftarıyla geliyormuş, bizde Konya halkından destek bekliyoruz” dedi.

Hatayspor karşılaşmasının sezonun en önemli maçı olduğunu belirten başarılı savunma oyuncusu Can Demir Aktav “Bu bizim bu sezon ligde kaldığımızı ilan edeceğimiz karşılaşma. Sezonun en önemli ve en zor maçı olacak diyebilirim. Kazanırsak zaten bu sezonu bitirmiş oluyoruz. Rakibimizinde bu maça önem verdiğini ve hazırlık içinde olduğun biliyoruz. Taraftarları ile Konya’ya geliyorlarmış. Bizde Konya halkından futbolseverlerden bu haftaya özel bir destek bekliyoruz. Onların vereceği destekle istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyoruz. Bu zor maçı birlikte kazanmalıyız. Sonuçta Konyasporda şans bulamayan futbolcular için iyi bir imkan burası onun için seyircilerden, Konya  halkından destek bekliyoruz. Ben bu hafta sarı kart cezam nedeniyle forma giyemeyeceğim. Bunun için çok üzgünüm ama takım arkadaşlarım sahada gerekeni yapacak bana inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.