Anadolu stopere takviye yaptı

Anadolu stopere takviye yaptı

Anadolu Selçukspor devre arası ilk transferini stoper mevkiine yaptı. Bursaspor’un alt yapısında forma giyen 22 yaşındaki İbrahim Sürgülü ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalandı

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Konya Anadolu Selçukspor’da devre arası transfer çalışmaları kapsamında savunma oyuncusu İbrahim Sürgülü ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser ile Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin de katıldı.

GENÇ OYUNCUNUN KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ 

İmza töreninde açıklamada bulunan Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Eser; “Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda yönetim kurulu eksik görülen mevkiler için transfer çalışmalarını yürütmektedir. Bu kapsamda Bursaspor’dan 1993 doğumlu savunma oyuncusu İbrahim Sürgülü ile anlaşma sağlanmıştır. Kendisi bu gün 2.5 yıllık sözleşmeyi imzalayarak kadromuza katılıyor. Daha önce Bursaspor, Yeşil Bursa, Fethiyespor, Körgez İskenderunspor ve Medicana Sivaspor takımlarının formalarını giyen genç kardeşimizin burada başarılı olarak takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisine hoş geldin diyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

İLK ETABIN SONUNA GELDİK

Anadolu  Selçukspor’un devre arası hazırlıkları kapsamında birinci etap kamp çalışmalarının sonuna geldiğini kaydeden  Ahmet Eser; “Yeni transferimiz İbrahim Sürgülü’nünde katılımı ile ikinci etap kamp çalışmalarımız 5 Ocak Salı gününden itibaren Antalya’da sürecek. Takımımız burada ikinci yarının ilk maçı olan Fethiyespor karşılaşmasına kadar kondisyon çalışmalarının yanı sıra teknik ve taktik çalışmalara da ağırlık verecek. Bu arada eksik görülen mevkiler için 2 veya en fazla 3 takviye daha yaparak ara transferi kapatacağız. İlk yarıda yaşanan şanssızlıkların önüne geçerek yaşadığımız puan kayıplarına son verilmesi durumunda bu kadromuzun çok daha fazla puan toplayarak ligin iyi bir noktasına geleceğine inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.