Anadolu sıkı çalışıyor

Anadolu sıkı çalışıyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı devam ediyor. Yeşil beyazlılar kampı sıkı çalışarak geçirirken, oyuncuların hazırlık maçlarındaki performans beğeni topluyor.

Konya Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı devam ediyor. Yeşil beyazlılar kampı sıkı çalışarak geçirirken, oyuncuların hazırlık maçlarındaki performans beğeni topluyor.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da devre arası kampı devam ediyor. Yeşil beyazlılarda keyifler yerinde.

ÇİFT MESAİ YAPIYORLAR

Konya Anadolu Selçukluspor, önceki gün oynadığı Ofspor hazırlık maçı ardından dün ise çift çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör İlker Erdem gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katılırken, yapılan taktik ve teknik antrenmanlar sırasında oyuncuların neşeli olduğu gözlendi.

YENİLER GÜÇ KATTI

Bu arada yeşil beyazlı takıma yeni katılan isimlerin takıma bir an önce adapte olmaları teknik heyeti ve yönetimi memnun etti. Özellikle son oynanan Ofspor maçında ortaya koydukları performansla beğeni toplayan oyuncuların ikinci yarıda Anadolu Selçukluspor’un gücüne güç katması beklenmekte.

KANAT VE FORVET GELECEK

Transfer çalışmalarına da bir yandan devam eden yeşil beyazlılar devre arası transfer dönemini kanata ve forvet hattına yapacakları takviye ile sonlandırmayı planlıyorlar. İlk yarıda pozisyon sıkıntısının yanı sıra ciddi bir gol sıkıntısına giren yeşil beyazlılar yapacakları son hamleler ile bu problemleri ikinci yarıda yaşamak istemiyor.

KILIÇ VAN YOLCUSU

Öte yandan yeşil beyazlılarda orta sahadaki yığılma ardından kampın yıldızlarından biri haline gelen Abdülkerim Kılıç Belediye Vanspor’a kiralanıyor. Görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, anlaşma durumunda oyuncu yeni takımına dahil olarak kamp sonrası Van’a gidecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.