Anadolu siftahı evinde  yaptı

Anadolu siftahı evinde yaptı

Anadolu Selçukspor sezonun ilk galibiyetini evinde oynadığı 2. maçta aldı. Yeşil-beyazlı ekip Fethiyespor maçının ardından 2 hafta deplasmanda oynamış ve ilk puanını deplasmanda Orduspor karşısında almıştı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor ligdeki ilk galibiyetini 4. Haftada alarak moral buldu.  Önceki hafta ilk puanının Orduspor deplasmanın da alan yeşil-beyazlı ekip geride kalan haftada Bandırmaspor’u 2-1 yenerek puanını 4 yükseltti ve sıralamada 11. basamağa kadar yükseldi.   

KAZANDIK MUTLUYUZ

Karşılaşma sonunda konuşan Anadolu Selçukspor Teknik direktörü Abdurrahman Baysangur ilk galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını bu galibiyetin ilerisi için kendilerine büyük katkı yapacağını ifade etti. Baysangur,  “Öncelikle zor bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Daha önceki maçlarda iyi oyunumuza rağmen skora yansıtamamıştık. Maçın ilk yarısında oyunu biz yönettik. Ancak ikinci yarıda istediğimiz oyun formatını tutturamadık. Biz biraz adam paylaşımında sıkıntı yaşadık. Kontra ataklarla sonuca gitmeye çalıştık. 2 – 1’i yakaladıktan sonra skoru koruma adına çok başarılı oyun ortaya koyamadık. Biraz tecrübesizlik, biraz kazanamamanın etkisi, kazanma arzusu etkili oldu. Rakibin tecrübeli olması, hırslı olması, biraz da bizim tecrübesizliğimiz bunda etkili oldu. Çok net kontra ataklar yakaladık ancak değerlendiremedik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra daha iyi olmak adına, ligde daha üst sıralara çıkma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İlk galibiyetimizi aldık bundan sonra daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Kaliteli bir takımız, ilerleyen haftalarda daha iyi olmaya çalışacağız” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.