Anadolu siftah yapamadı

Anadolu siftah yapamadı

Anadolu Selçukspor bu sezonun ikinci yarısında evinde galibiyet siftahı yapamadı.

Anadolu Selçukspor bu sezonun ikinci yarısında evinde galibiyet siftahı  yapamadı.  Sezonun 2. Yarısında ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Bandırmaspor karşısında alan Anadolu Selçukspor  bu sezon 2. deplasman galibiyetini hanesine yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon deplasmanda  11 maça çıktı. Anadolu Selçukspor bu maçların 2’sini kazanırken 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip 4 maçta ise rakiplerine yenildi.  Ligde gol atma sıkıntısı yaşayan Anadolu Selçukspor deplasmanda rakiplerine sadece 7 gol attı ve kalesinde 12 gol gördü.

İÇ SAHADA DAHA İYİ

Anadolu Selçukspor sezon başından buyana iç sahada deplasmana oranla daha iyi performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı ekip Pazar günü sahasında sezonun 11. maçına çıktı. Anadolu Selçukspor  bugüne kadar evinde oynadığı 11 maçta 3 galibiyet 4 beraberlik 4 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip  bu maçlarda  9 gol atıp 10 gol yedi. 

HACETTEPE HAZIRLIĞI BAŞLADI

Anadolu Selçukspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Hacettepe maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarına puan parolasıyla başladı. Anadolu Selçukspor son iki hafta yakaladığı çıkışı Ankara deplasmanında da sürdürmek istiyor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.