Anadolu sessiz sedasız çalışıyor

Anadolu sessiz sedasız çalışıyor

Anadolu Selçukspor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmaları ile ilgili resmi bir imza açıklaması yapılmadı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor ikinci devre hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu devrenin açılış maçında Fethiyespor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukspor sezonun ikinci devresine günde çift idman yaparak hazırlanıyor.  Yeşil-beyazlı ekip sezonun ikinci devresine daha güçlü girmek için fizik kondisyon ile birlikte taktiksel çalışmalar da yapıyor.

 Anadolu Selçukspor  ikinci devre öncesinde transfer çalışmalarının sürdüğü  ifade edildi. Yeşil-beyazlı ekipte   İbrahim Sürgülü’nün dışında henüz resmi bir imza açıklaması yapılmadı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

kinci yarı hazırlıkları için Antalya’da bulunan Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları da  yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip  stoper mevkiine yaptığı İbrahim Sürgülü transferinin ardından kampta birkaç oyuncuyu da denemeye almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu oyunculardan. Galatasaray U21 takımında forma giyen Samet Yılmaz  İzmir’den genç oyuncu Murat Çakır ile prensipte anlaşma sağlandığı birkaç gün içinde resmi imzayı atacağı ifade edilmişti.  Ancak  bu oyuncuların transferi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı

 DEVRE HAFTA SONU BAŞLAYACAK

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 2015-2016 sezonunun ikinci yarısı hafta sonu başlayacak. Bu ligde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor açılış maçında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk yarısında evinde oynadığı karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.