Anadolu Selçukspor’da program  belli oldu

Anadolu Selçukspor’da program belli oldu

Devre arası hazırlık kampına dün Antalya’da başlayan Anadolu Selçukspor’da hazırlık maçlarının programı belli oldu. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçını bugün 17.00’da Bandırmaspor ile oynayacak

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Gurupta ikinci devre için Antalya-BelekPapillon Otelde kamp yaparak hazırlanacak  AnadoluSelçukspor’da10 gün sürecek devre arası kampında oynamayı planladığı hazırlık maçlarının programı belirlendi. Anadolu Selçukspor dün başladığı  çalışmalarını bugün Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden lider Bandırmaspor ile oynayacak. Karşılaşmanın başlama saat 17.00 Konya Anadolu Selçukspor yine Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birliksporile  29 Aralık günü saat 17:00’da ikinci hazırlık maçını oynayacak. Takımımızda 4 Ocak 2015 tarihinde sona erecek Antalya – Belek kampında planlanan üçüncü hazırlık karşılaşması ise 3 Ocak günü saat 17:00’da yine Spor Toto 2. Lig takımlarından Bugsaşspor yapacak. 

İBRAHİM VE MAHMUT’A TALİP VAR

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden FBM Makina Balçova Yaşamspor, 4 futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı. Balçova Yaşamspor’un, Serdar Kılıç, Mehmet Topçu, Gökhan Göz ve Cihat Karaer'in sözleşmelerini karşılıklı anlaşmayla feshettiği açıklanırken, Konya Anadolu Selçukspor'danforvet İbrahim Alan ve stoper Mahmut Güleç'i transfer etmek için çaba gösterdiği iddia edildi.

İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

Anadolu Selçukspor kötü başladığı sezonun ikinci yarısına umutla bakıyor.Sezona teknik adam Zafer Turan ile başlayan Anadolu Selçukspor 6 maçta sıfır puan çekti. Yapılan değişiklik sonrası yeşil-beyazlı ekibin alt yapı sorumlusu Abdurrahman Baysangur takımın başına  getirildi. Baysangur 7. Hafta deplasmanda oynanan Centone Karagümrük maçıyla takımın başında ilk maçına çıktı. Bu maçı kaybeden Anadolu Selçukspor 8. Hafta sahasında lider Pendikspor’a büyük bir sürpriz yaparak bu maçı kazandı. Bu maçla birlikte bir çıkış yakalayan Anadolu Selçukspor  bundan sonra oynadığı 10 maçta 15 puan daha topladı.  Yeşil-beyazlı ekip 18 puanlı ligin ilk yarısını 16. sırada bitirdi. Yeşil-beyazlı ekip takıma yapılacak transferlerle 2.yarıya iyi başlangıç yaparak bir an önce ateş hattından uzaklaşmak istiyor.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.