Anadolu Selçuklu'ya moral desteği

Anadolu Selçuklu'ya moral desteği

Balıkesirspor deplasmanı öncesi Anadolu Selçukluspor moral depoladı.

Balıkesirspor deplasmanı öncesi Anadolu Selçukluspor moral depoladı. Yemek sonrası ikinci başkan Zekeriyya Mızırak yaptığı konuşmada, “Konyaspor eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Uvat arkadaşımız, takımımıza bu yemeği ikram etti. Ona yönetim olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizim her zaman yanımızda olan bu arkadaşımız, reklamlarıyla, deplasmanlarıyla, yemekleriyle her zaman yanımızda olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler burada bir aileyiz, sağ olsun başkanımız, yönetimdeki arkadaşlarımız, hocalarımız ve sizler. Yeni bir takım oluştu. Geçen hafta sezonun ilk maçını oynadık. Bu hafta Balıkesirspor ile deplasmanda oynuyoruz. İnşallah hayırlısı olur. Kazasız belasız bir lig geçirmek diliyorum. Buraya gelenlere ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Takım kaptanı Kenan Karışık, “İlk oynadığımız maç bizim için çok önemliydi. Hedefi şampiyonluk olan bir rakibe karşı oynadık, kadrolara baktığımız zaman çok üst düzey bir takım gibi görünüyordu ama, yani sonuçta futbol sahada oynanıyor, arkadaşlarımızla da zaten bunu maçtan önce konuşmuştuk. Biz mücadele ettik, oyunumuzu oynadık. Neticesinde yani, iyi bir oyun oldu bizim için, iyi bir başlangıç yaptık. Belki rahat kazanabileceğimiz bir maçtı, değerledirseydik ama 1 puan başlangıç için iyidir diyelim. Bu haftadaki maça gelince daha zor olacak bu haftadaki maç. Şu açıdan zor olacak, geçen seneden oturmuş bir takımla, iyi bir takımla oynuyoruz, üzerine takviye yapmış bir takımla oynuyoruz. Biz tekrar aynı karardayız, çıkıp mücadelemizi vereceğiz sahada. İnşallah puan yada puanlarla döneriz” dedi.

Takım kaptanı Kenan’dan sonra konuşan Abdullah Çoban ise, “Arkadaş durumunu değerlendirecek olursak şimdilik çok iyi, eğer iyi puanlar alırsak bu arkadaş durumunun devam edeceğine inanıyorum. Bu hafta Balıkesir, zorlu bir deplasman var. Bu hafta ona göre çalıştık, inşallah puan yada puanlarla ayrılmak istiyoruz. Geçen hafta gördük ki takımların hepsi eşit bu 2.lig’de. Eşit olduğu içinde kimin yenip, kimin yenemeyeceği hiç belli değil, iyi oynayan, iyi mücadele eden, iyi koşan takım kazanıyor. Bu haftada biz bunu yapacağız. İyi koşup, iyi mücadele edip kazanan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

Takımın başarılı kalecisi Ahmet Sabri Fener ise, “Takımımız şu an genç olmasına rağmen çok iyi işler yapıyoruz, bunu geçen haftada belli ettik. Rakibimizde güçlü bir rakipti yani şu anda grubumuzun şampiyonluk adaylarından birisi. Ama dediğimiz gibi, genç olmamıza rağmen çok iyi şeyler yaptık. Ama en önemlisi futbol oynamaya çalıştık. Yeterince seyircimiz yok ama gelen seyircilere futbol keyfi yaşattığımızı düşünüyoruz. İnşallah hep böyle gider, genelde artık PTT 1.lig’de de olsun her takım genç olmaya başladı. Karşında genç varsa herkes sıkıntı yaratıyor. Genç olduğu için her yere basıyor, onun için iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah hep böyle devam eder. Balıkesir maçını da en iyi şekilde mücadele edip, puan yada puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.