Anadolu Selçukluspor Balıkesirspor virajında

Anadolu Selçukluspor Balıkesirspor virajında

Lige yeni Malatyaspor beraberliği ile başlayan Anadolu Selçukluspor, ikinci sınavını bugün deplasmanda veriyor. Yeşil-beyazlılar, lige ikinci sırada başlayan Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor,  ligin ikinci haftasında bugün deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geliyor. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak olan zorlu karşılaşma saat16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Muğla bölgesi ulusal hakemlerinden Ali Zağlı yönetecek. Zağlı'nın yardımcılığını Önder Mandaş ve Ahmet Yakarca yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek. Zorlu maçın orta hakemi Ali Zağlı, geçtiğimiz sezon Konya Şekerspor ismi ile mücadele eden temsilcimizin bir maçını yönetti. Bu maçta yeşil-beyazlılar, İskenderun Demir Çelikspor'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Lige Yeni Malatyaspor beraberliği ile başlayan yeşil-beyazlılar, Bayrampaşaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Balıkesir karşısında sezonun ilk puanını arıyor.
Yeni Malatyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılarda Balıkesir maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon öncesi  Bölgesel Lig temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan ve Yeni Malatyaspor maçında forma şansı bulamayan Rıdvan Sağlam'ın durumu düzeldi ve takımla birlikte çalışmalarını tamamladı. Takıma yeni transfer olan ve antrenman eksiği nedeni ile Yeni Malatyaspor maçında yerini alamayan futbolcular Ali Kafadar ve Semih Türe ise hazır duruma geldiler. Balıkesir kafilesine dahil olan bu futbolcular, teknik adam Salih Eken'in şans veremesi halinde ligin ikinci maçında yerlerini alabilecek.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, bugün Balıkesir deplasmanında zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Ligin ilk haftasında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve grubun flaş ekiplerinden birisi karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını ifade eden Eken; “Balıkesir grubun hedefli takımlarından birisi. Zorlu rakibimiz karşısına kazanmak için çıkacağız. Her geçen gün daha iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. Lig öncesinde yaşanan küçük sakatlıklar ise Balıkesir maçı öncesinde düzeldi. Karşılaşmaya eksiksiz bir şekilde çıkacağız. Tek hedefimiz evimize istediğimiz oyun ve skorla dönmek. Bunu başaracak güçte bir ekibiz. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam. İnşallah zorlu maçta gülen taraf biz oluruz” diye konuştu.
Spor Toto 2. Lig'e 2. hafta maçlarıyla devam edilecek. 2. Lig'de haftanın maç programı şöyle: Beyaz Grup: Bugün: 15.30 Alanyaspor-Ofspor (Alanya Oba) 16.00 Gaziosmanpaşaspor-Körfez Futbol Kulübü (İstanbul Gaziosmanpaşa) 16.00 Yeni Malatyaspor-Eyüpspor (Malatya İnönü) 16.00 Balıkesirspor-Anadolu Selçukluspor (Balıkesir Atatürk) 16.00 Denizli Belediyespor-Bayrampaşaspor (Doğan Seyfi Atlı) 16.00 Kızılcahamamspor-Kırklarelispor (Kızılcahamam İlçe) 16.00 Tokatspor-Çamlıdere Şekerspor (Tokat Gaziosmanpaşa) 16.00 Altay-İnegölspor (Alsancak) Kırmızı Grup Bugün: 16.00 İstanbul Güngörenspor-Bandırmaspor (Mimar Yahya Baş) 16.00 Tarsus İdmanyurdu-Sarıyer (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 16.00 Polatlı BUGSAŞ Spor-Giresunspor (Yenikent ASAŞ) 16.00 Ünyespor-Sakaryaspor (Ünye İlçe) 16.00 Çankırıspor-Kahramanmaraşspor (Çankırı Atatürk) 16.00 Turgutluspor-Nazilli Belediyespor (Turgutlu 7 Eylül) 19.00 Fethiyespor-Hatayspor (Fethiye İlçe) Yarın: 16.00 Tepecikspor-Pendikspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu).
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.