Anadolu Selçuklu'nun zor 90'ı

Anadolu Selçuklu'nun zor 90'ı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan ve zirve hesapları yapan Anadolu Selçukluspor bugün kritik bir deplasmanda ter dökecek. Yeşil-beyazlılar, grubunlideri Kızılcahamamsopr ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan ve zirve hesapları yapan Anadolu Selçukluspor bugün kritik bir deplasmanda ter dökecek. Yeşil-beyazlılar, grubunlideri Kızılcahamamsopr ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda oynanacak ve saat 15’de başlayacak ve Halil Sayın, Ahmet Uğur Bilgin, Sedat Yavanoğlu hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Ramazan Keleş. Karşılaşmayı yönetecek orta hakem Halil Sayın, geçtiğimiz sezonlarda Konya Şekerspor adı ile mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'un 3 karşılaşmasını yönetti. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda bir galibiyet, bir beraberlik, birde yenilgi aldı. Sayın'ın yönettiği karşılaşmalarda Anadolu Selçukluspor, Maltepespor'u 2-0 mağlup ederken, Pendikspor ile 2-2 berabere kaldı ve Alanyaspor'a 3-1 mağlup oldu.

Bugükü maçı kazanarak rakibiyle aradaki farkı 1’e indirmek ve zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen ekibimizde moraller yerinde. İlk 3 haftanın ardından Beyaz Grupta müthiş bir çıkış yakalayarak 3’te 3 yapan ve zirveye oturan Kızılcahamspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak ekibimiz, rakibini devirerek yükselişini sürdürmek istiyor. Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, zorlu deplasmandan kazanarak dönmek ve ligdeki çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Lige üst üste aldığı 2 beraberlikle başlayan ve geçtiğimiz hafta sahasında oynadığı maçta Denizli Belediyespor’u 4-1 gibi farklı bir skorla devirerek hem gol orucunu, hem de galibiyet hasretine nokta koyan yeşil-beyazlılar, çıkışına bugünde sürdürmek istiyor. Rakibin ligdeki konumuyla ilgilenmediklerini belirten yeşil-beyazlıların başkanı Mehmet Günbaş, “Genç ve çok koşan bir takımımız var. Bilindiği gibi ligdeki asıl amacımız yukarıya oyuncu hazırlamak. Bunu yaparken de başarıyı yakalamak bizi ayrıca mutlu edecektir. Ligde ilk 3 haftanın ardından konumumuz itibariyle daha yukarılara çıkabilecek bir görüntü verdik. Lider Kızılcahamam önünde de kazanmak için mücadele vereceğiz. Umarım bir aksilik yaşanmadan bu zorlu deplasmandan galibiyetle döneriz. Teknik kadromuz ve oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.