Anadolu Selçuklu Ulusal Lisans aldı

Anadolu Selçuklu Ulusal Lisans aldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ile Spor Toto 2. lig ekiplerinden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspora Ulusal Lisans verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ile Spor Toto 2. lig ekiplerinden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’a “Ulusal Lisans” verdi. TFF’den yapılan açıklamada, en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig’deki kulüpler için verilen ek süre içerisinde yapılan başvuruları, hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali kriterler üzerinden denetleyip, mali yapılarının uygunluğuna göre inceleyen TFF Kulüp Lisans Kurulu’nun, bugün yaptığı toplantıda Manisaspor ile Anadolu Selçukluspor’a Ulusal Lisans verdiği ifade edildi.

Kurulun daha önce yaptığı toplantılarda; Beşiktaş, Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Kayserispor, Sivasspor, Trabzonspor ve Çaykur Rizespor kulüpleri UEFA Kulüp Lisansı, Orduspor, Kayseri Erciyesspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, 1461 Trabzonspor, Fethiyespor, Kızılcahamamspor, Pendikspor, Şanlıurfaspor, Boluspor, Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İskenderun Demir Çelikspor, Turgutluspor, Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor, Kırklarelispor, Alanyaspor, Denizli Belediyespor, Sarıyer, Fethiyespor, Balıkesirspor, Medical Park Antalyaspor ve Adana Demirspor ise “Ulusal Kulüp Lisansı” alma hakkı kazanmıştı.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.