Anadolu Selçuklu Balıkesir'e bileniyor

Anadolu Selçuklu Balıkesir'e bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor sezonun ilk maçında evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor sezonun ilk maçında evinde Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle gündeme gelen Yeni Malatyaspor ile sahasında 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılarda gözler 2. hafta karşılaşmasına çevrildi. Temsilcimiz zorlu haftada Balıkesirspor ile deplasmanda karşıkarşıya gelecek. İlk haftada Bayrampaşaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden ve ligin ikinci sırasında yer alan Balıkesirspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı çift antrenmanla başlayan temsilcimiz evine puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Dün sabah saatlerinde bir araya gelen Anadolu Selçukluspor, antrenmanların ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Akşam seansında ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor.
Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Salih Eken, ligin ilk maçından skor olarak isdediklerini alamadıklarını ancak buna rağmen ortaya koydukları mücadeleci görüntünün kendilerini memnun ettiğini söyledi. Oldukça iyi pozisyonlar bulduklarını ve adeta direkleri geçemediklerini ifade eden Eken; “İlk haftada 1 puan iyidir, yeni sezon iki takıma da hayırlı olsun. Bizim için iyi başladı, iyi de sonlanır umarım. Bu güğn bizim takım daha çok koşan ve daha çok mücadele eden taraftı. Beklentilerin üzerine çıkacağız inşallah. Anadolu Selçukluspor bu değil. Ligin sürpriz takımı olabiliriz. Ama şu an için bunu söylemek erken. Biz genç bir ekibiz ve bunun belli zorlukları var . İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız” dedi.
Ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçına da değerlendiren teknik adam Eken; “İlk haftayı moralli kapatmış ve ligin ikinci sırasında yer alan bir takımla mücadele edeceğiz. Balıkesir ligin oturmuş takımlarından başarılı bir ekip. Bunu geçtiğimiz yıllarda ortaya koydukları mücadelelerle gösterdiler. Biz ise yeni bir araya gelmiş ve başarıya aç bir takımız. İlk maçta ortaya koyduğumuz futbolla göz doldurduk ve gelecek için iyi sinyaller verdik. Balıkesir deplasmanına puan Ya da puanlar için gideceğiz. Her geçen hafta kalitemizin üzerine çok şeyler katarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah Balıkesir'den isteğimiz oyun ve skorla döneriz” diye konuştu.
Spor Toto 2. Lig'de sezon geçtiğimiz hafta sonu yapılan yapılan maçlarla başladı. Ligde ilk hafta maçlarının ardından Beyaz Grup'ta Altay, Kırmızı Grup'ta ise Polatlı BUGSAŞ Spor ilk sırada yer aldı.Ligin ilk haftasında alınan sonuçlar ise şöyle: Beyaz Grup: İskenderun Demir Çelikspor-Gaziosmanpaşa (1-1), Körfez Futbol Kulübü-Alanyaspor (2-1), Ofspor-Altay (0- 3), İnegölspor-Tokatspor (1-1), Çamlıdere Şekerspor-Kızılcahamamspor (0- 1), Kırklarelispor-Denizli Belediyespor (1-1), Bayrampaşa-Balıkesirspor (1-2), Anadolu Selçukluspor-Yeni Malatyaspor (0-0). Kırmızı Grup: Bozüyükspor-İstanbul Güngörenspor (0- 1), Bandırmaspor-Fethiyespor (2-1), Hatayspor-Turgutluspor (0-0), Nazilli Belediyespor-Tepecikspor (1-1), Pendikspor-Çankırıspor (0-1), Kahramanmaraşspor-Ünyespor (0-0), Sakaryaspor-Polatlı BUGSAŞ Spor (0- 4), Giresunspor-Tarsus İdmanyurdu (1-0).
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.