Anadolu Selçuklu 2. etap için Bolu'da

Anadolu Selçuklu 2. etap için Bolu'da

Spor Toto 2. Lig Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor 2. etap çalışmaları için Bolu'da toplanacak

Spor Toto 2. Lig Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor 2. etap çalışmaları için Bolu’da toplanacak. Yeşil-beyazlı ekibin ismi ve logosu TFF tarafından tescil edildi.

Anadolu Selçukluspor, antrenmanların Konya etabını yaptığı çift idmanla tamamladı. İzinli geçiren futbolcular  2. etap kampı için Bolu Esentepe’de toplanacak.

Temsilcimiz kampa Esantepe Oteli’nde girecek. Burada hazırlık maçları oynamayı planlayan Anadolu Selçukluspor’da teknik direktör Salih Eken takımın şuana kadarki görüntüsünden memnun. Transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-beyazlılar alacağı bir santrafor ile transfere son noktayı koymak istiyor. Konyaspor’un Bolu kampında bulunan ve Anadolu Selçukluspor kadrosuna dahil edilmek istenen iki futbolcunun da durumları kamp sonrası netleşecek. Anadolu Selçukluspor’un teknik direktörü Salih Eken yapılan ilk etap çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek umutlu konuştu. Eken, “Şu ana kadar yaptığımız gözlemlemeler sonucunda uyum sorunun oldukça çabuk atlatacağız. Bunu şimdiden aşmaya başladık. Kısa sürede futbolcularım birbirlerini tanımaya başladılar ayrıca oldukça iyi niyetli bir şekilde çalışıyorlar. İyi bir ekip kurmak istiyoruz ve bunun sinyallerini şimdiden almaya başladık. Bolu’da bu takım içindeki iletişimi daha da geliştirerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. ” dedi. 

ANADOLU SELÇUKLUSPOR İSMİ RESMİYET KAZANDI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Anadolu Selçukluspor’un ismi tescil edildi. Yapılan tescillenmenin ardından TFF’nin sitesinde Torku Şekerspor olarak geçen isimler Anadolu Selçukluspor olarak değişti. Anadolu Selçukluspor’un ismi ile birlikte logosu da tescillendi. Anadolu Selçukluspor’un logosu yeşil kenarları olan mavi zemin üzerinden çıkan kartal başından oluşuyor. Anadolu Selçukluspor ile birlikte 5 takımında isimdeğişikliği kabul edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 7 Ağustos 2012 tarihinde yaptığı toplantıda 6 kulübün isim değişikliğini kabul etti. Değişiklik taleplerinin Kulüp Tescil Talimatı'nın 5.maddesinin 1.fıkrası uyarınca uygun olduğuna karar verilerek, kulüplerin yeni isim ve logolarını tescil etti.

Buna göre; Sandıklı Belediyespor Kulübü'nün isminin 'Sandıklıspor' olarak değişmesine, Trabzon Yalıspor Kulübü'nün isminin ''Trabzon Kanuni Futbol Kulübü' olarak değişmesinE, Konya Torku Şekerspor Kulübü isminin 'Anadolu Selçukluspor' olarak değişmesine, Etimesgut Şekerspor A.Ş. Kulübü'nün müsabakalara 'Çamlıdere Şekerspor A.Ş.' ismi ile iştirak etmesine, Bugsaşspor Kulübü'nün müsabakalara 'Polatlı Bugsaşspor' ismi ile iştirak etmesine ve Altınordu Spor Kulübü Derneği'nin Amatör ve Profesyonel tüm futbol faaliyetlerini barındıran futbol şubesinin aktif ve pasifleriyle 'Altınordu Futbol Yatırımları Anonim Şirketi'ne devrine karar verildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.