Anadolu Selçuk Kırmızı Grupta

Anadolu Selçuk Kırmızı Grupta

TFF 2.Lig'de grup kuraları çekildi. Konya Anadolu Selçukspor, bu sezon Kırmızı Grupta yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip daha önceki yıllarda Beyaz Grupta mücadele ediyordu

2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig grup kura çekimi Sarıyer İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı. 2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım mücadele edecek. Önceki yıllarda Beyaz Gruplarda yer alan temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, bu sezon Kırmızı Grup'ta mücadele edecek.  İşte Yavru Kartal’ın rakipleri: Fatih Karagümrük, Kırklarelispor,Tuzlaspor, Pendikspor, Darıca Gençlerbirliği, Bandırmaspor, Bugsaşspor, Etimesgut Bld, Manisa BŞB, Menemen Bld, Sivas Bld, Tarsus İdmanyurdu, Sivas Bld, Şanlıurfaspor, Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor, Fethiyespor.

ANADOLU’DA KONGRE GÜNÜ

Anadolu Selçukspor bugün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapacak. Çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise genel kurul bir hafta sonra aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.  Anadolu Selçukspor’da mevcut Başkan Mehmet Güney’in  tek aday olarak yoluna devam etmesi bekleniyor.

Konya Anadolu Selçukspor'dan yapılan açıklamada, "Konya Anadolu Selçukspor Kulübü Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 03.07.2018 Salı Günü saat 18:00’de Tatlıcak Tevfik Lav Spor Tesisleri  Toplantı Salonunda aşağıdaki yazılı  gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 7 gün sonra 10.07.2018 Salı günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır" denildi.

Gündem: 1-Açılış ve yoklama, 2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, 3-Divan heyetine teşekkül ( Başkanlık divanının oluşumu 1 Başkan, 1 Başkan vekili, 1 Sekreter seçimi)  4-Başkanlık Divanına tutanağı imza yetkisi verilmesi, 5-Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporunun okunması, değerlendirilmesi ve ibrası, 6-Bilançonun görüşülmesi ve ibrası, 7-Tahmini bilançonun görüşülmesi ve ibrası, 8-Tüzük Tadilatı, 9-Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedeklerin seçim, 10-Amatör Spor Kulüpleri federasyonu delegelerinin seçimi, 11-  Dilek temenniler ve kapanış,
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.