Anadolu Selçuk daha iyiye doğru

Anadolu Selçuk daha iyiye doğru

Anadolu Selçukspor, Tayfun Türkmen’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Alper Avcı ile çıkışa geçti. Yavru Kartal oynadığı son 3 maçta 4 puan alırken oynadığı futbolla rakiplerine gözdağı verdi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, teknik direktör Mustafa Alper Avcı’nın takımın başına getirilmesi ile yükselişe geçti. Yeşil-beyazlılar deneyimli teknik adamın gelmesiyle beraber birbirinden zorlu 3 maça çıktı. Yavru Kartal 3 maçtan 4 puan toplarken yediği şanssız gollerle sahada puanlar bıraktı. Anadolu Selçukspor’un oynadığı futbol yeşil-beyazlı taraftarlar adına umut verirken yönetimin ise yüzünü güldürdü.

KAN DEĞİŞİMİ OLUMLU YANSIDI

Anadolu Selçukspor’da Tayfun Türkmen’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Altay’dan ayrılan ve geçen sezon takımı çalıştıran Mustafa Alper Avcı getirildi. Anadolu Selçukspor’un yaptığı kan değişimi sahaya ve futbolculara olumlu yansıdı. Yeşil-beyazlılar oynadığı  son 3 maçta rakiplerine gözdağı verdi. Ligin en genç takımı olan Yavru Kartal, Mustafa Alper Avcı yönetiminde Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu ve Fatih Karagümrük maçlarına çıktı. 2’sini deplasmanda bir maçını içerde oynayan Yavru Kartal iki maçta galibiyeti kaçırırken 1 maçtan ise galibiyetle ayrıldı. Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup olan Anadolu Selçukspor, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0’lık skorla mağlup ederken evinde ise Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

OYNANAN FUTBOLLA HERKES MUTLU

Mustafa Alper Avcı yönetiminde 3 maça çıkan Anadolu Selçukspor, sahada yaşadığı şanssızlıklarla puanlar bıraktı. Urfa deplasmanında 1-0 öne geçen Yavru Kartal, kaptan Ahmet Önay’ın kendi kalesine attığı gol ve penaltıdan yediği golle rakibine 2-1 mağlup oldu. Urfa maçında olumlu sinyaller veren yeşil-beyazlılar grupta  play-off mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu’nu her iki yarıda attığı gollerle deplasmanda  2-0 mağlup etti. Yavru Kartal Tarsus maçında ortaya koyduğu futbolla rakip taraftarlar tarafından alkışlanarak tribünlere uğurlandı. Pazar günü evinde grubun en değerlisi konumunda bulunan Fatih Karagümrük’ü ağırlayan Anadolu Selçukspor iki kez öne geçtiği maçta rakibi ile 3-3 berabere kalarak sahada 2 puan bırakırken futbolcuların oynadığı futbol ve istekleri yönetim, teknik heyet ile taraftarı mutlu etti.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.