Anadolu penaltı seviyor

Anadolu penaltı seviyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 2015 -2016 sezonunda 4. Haftayı geride bıraktı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 2015 -2016 sezonunda 4. Haftayı geride bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip geride kalan 4 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik 2 de yenilgi aldı.  Bu 4 maçta 4 gol atan Anadolu Selçukspor  bu gollerin 2 sini penaltıdan kaydetti. Yeşil-beyazlı ekip kazanılan bir penaltı atışından ise yararlanamadı.

İLK PENALTI İLK MAÇTA    

Anadolu Selçukspor sezonun ilk açılış maçını sahasında Fethiyespor’a karşı oynadı.  Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı ekip  84. dakikada sağdan Yusuf Onur Arıkan ceza alanında düşürülmesiyle  penaltı kazandı.  Penaltıyı kullanan Tufan Özbozkurt’un topu kaleciye nişanlayarak penaltıyı kaçırması ile Anadolu beraberlik şansını tepti.

ORDU DA PENALTI KAZANDI

Sezonun 2. Haftasında İstanbulspor’a konul olan Anadolu Selçukspor bu maçı penaltısız geçti ve rakibine 1-0 mağlup oldu.  3. Haftada da Orduspor deplasmanına konuk olan yeşil-beyazlı ekip  bu maçta 1-0 geriye düşmesine rağmen önce beraberliği yakaladı sonra da kazandığı penaltı ile 2-1 öne geçti. Ancak rakip Orduspor da kazandığı penaltı ile skoru 2-2’ye getirdi ve sahadan 1 puanla ayrıldı.

60. Dakikada kazanılan penaltıyı Ali Dere gol yaptı.

PENALTI GALİBİYETİ GETİRDİ

Anadolu Selçukspor ilk galibiyetini sahasında yine kazandığı bir penaltı golü ile aldı. 61. dakikada topla ceza sahasına giren Ali Dere, Bahri'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Yiğit Arslan, penaltı noktasını gösterdi. 62. dakikada Penaltı atışını kullanan Oğuz Görbulak, skoru 2-1’e getirdi maç bu sonuçla tamamlandı ve 4. Haftada 3. penaltısını kazanan Anadolu Selçukspor ilk galibiyetini almış oldu

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.