Anadolu Ordu'da

Anadolu Ordu'da

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlılar önceki gün yapılan idmanda taktik çalışması gerçekleştirdi. Temsilcimiz dün de Ordu’ya giderek, Grand Ayzek Hotel’de kampa girdi. Cumartesi günü oynanacak Orduspor maçını değerlendiren teknik patron Abdurrahman Baysungur, hedeflerinin 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.

Ligin ilk iki haftasında alınan 1-0’lık mağlubiyetlerin belki sonuç anlamında herkesi demoralize etmiş gibi görünmesine rağmen, geride kalan iki maçta da ortaya konulan oyun ve girilen pozisyonlara bakıldığı zaman kazanabilecekleri bir futbol sergilediklerini bildiren Baysangur, ilerleyen haftalarda bu yenilgileri mutlaka telafi edeceklerini, ancak öncelikli olarak Orduspor maçını düşündüklerini söyledi. Baysangur şöyle konuştu:

“İlk hafta Fethiyespor karşısında kaçırılan penaltı, girilen pozisyonlara baktığımızda bunu gördük. Bu hafta İstanbul deplasmanında esasında maça dengeli başladık. Rakibin on kişi kalması bizim için avantaj gibi görünse de tamamen kapanmaları bizi zorladı açıkçası. Maçın ikinci yarısında beraberliğin bile bizim için anlamlı olmayacağını düşünürken, rakibe pozisyon vermeden kaybettik. Geride kalan iki müsabaka içinde elde ettiğimiz pozisyonlara bakıyoruz, oynanan oyuna bakıyoruz, açıkçası iki haftalık performans bizi memnun ediyor. Ancak bunun sonuca yansımazı lazım. İnşallah bu hafta Ordu deplasmanında bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Genç bir takımız. Her ne kadar iyi oynayıp sonuç alamasak da bunun bozulmaması adına bu hafta Ordu’da oynayacağımız maç bizi için önemli. Oyuncularıma güveniyorum. Geride kalan iki haftada kaybettiklerimizi telafi etmek ve deplasmandan üç puanla dönmek istiyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.