Anadolu moralsiz

Anadolu moralsiz

Önümüzdeki hafta deplasmanda Bayrampaşa ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Anadolu Selçukspor’da eksikler teknik heyeti düşündürüyor.

Önümüzdeki hafta deplasmanda Bayrampaşa ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan Anadolu Selçukspor’da eksikler teknik heyeti düşündürüyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta istikrarsız bir görüntü çizen Anadolu Selçukspor’da gözler, 27. hafta maçında konuk olacağı kritik Bayrampaşa maçına çevrildi. Geçtiğimiz hafta sahasında Pendikspor’a 1-0 mağlup olarak çok önemli bir 3 puan kaybeden yeşil-beyazlılar, 19 Mart Cumartesi günü 3 puan gerisindeki Bayrampaşa ile deplasmanda kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz, Bayrampaşa  maçından galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.

SEDDAR VAR, ALİ DERE YOK

Anadolu Selçukspor’da Bayrampaşa maçı öncesi eksikler teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Ali Dere, Seddar Karaman ve Ahmet Önay’ın Pendikspor maçında yoklukları ciddi bir şekilde hissedilmişti. Yeşil-beyazlılarda sakat oyunculardan iki kötü, bir de iyi haber geldi. Seddar Karaman’ın Bayrampaşa maçında oynayabileceği bildirilirken, Ali Dere’nin Bayrampaşa maçında da takımını yalnız bırakacağı açıklandı. Genç oyuncunun 28. hafta Konya’da oynanacak olan Pazarspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Öte yandan Ahmet Önay’ın durumunun ise Bayrampaşa maçı öncesi belli olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.