Anadolu Markaları Yarışıyor Toplantısı Gaziantep’te Gerçekleştirildi

Anadolu Markaları Yarışıyor Toplantısı Gaziantep’te Gerçekleştirildi

Türkiye Finans Katılım Bankası desteğiyle Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Anadolu Markaları 2013 Yarışması sürüyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası desteğiyle Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Anadolu Markaları 2013 Yarışması sürüyor. İstanbul dışındaki illerde marka bilinci yerleştirmek amacıyla düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması toplantısı Gaziantep’te gerçekleştirildi.

Son başvuru tarihi 25 Ekim olan yarışmanın tanıtım toplantısında Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı Gaziantep’in öne çıkan firmalarının yetkilileri ile bir araya geldi. Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ile bu yıl yedinci kez düzenlenen Anadolu Markaları 2013 Yarışması, Türkiye Finans Katılım Bankası sponsorluğunda başladı. İstanbul dışındaki illerde markalaşmanın önemi konusunda bilinç yaratmayı hedefleyen yarışmanın Gaziantep tanıtım toplantısı bir çok sanayiciyi buluşturdu.

Türkiye’nin dört bir yanından markalaşma öyküsünü paylaşan şirketlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Derya Gürerk, ekonomideki küreselleşmenin markalaşmayı zorunlu hale getirdiğine dikkat çekti. Gürerk, “Özellikle ülke ekonomimizin lokomotifi olan KOBİ’ler, markalaşma yolunda profesyonelleşmeye, organizasyon yapısında önemli değişikliklere gitmeye başladı. Ulusal markalarımızın küresel bir güç olmak için yatırım yapması, hem ülkemiz adına gurur duymamızı, hem de geleceğe yönelik heyecanımızı artırıyor. Anadolu Markaları Yarışması da, bir dünya markası haline gelmek isteyen firmalarımıza önemli bir fırsat sunuyor.” dedi.

Anadolu Markaları 2013 Yarışması’nda, İstanbul dışındaki illerde marka olma yolunda ilerleyen ve markalaşma stratejisiyle fark oluşturan kurumlar ödüllendirilecek. Yarışmada kurumsal ve ticari firmalar, “Büyük Şirketler” ve “Küçük İşletmeler” olarak iki grupta değerlendirilecek.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.