Anadolu Kartalı  Kayseri yolcusu

Anadolu Kartalı Kayseri yolcusu

Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları 1 Temmuz’dan itibaren başalyacak. Pazartesi günü Konya’da toplanacak olan yeşil-beyazlı futbolcular, Konya’daki 5 günlük çalışmanın ardından ilk etap hazırlıkları için Kayseri Erciyes’te kampa girecek.

Anadolu Kartalı 8 veya 9 Temmuz’da Kayseri Erciyes’e gidecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz burada gerçekleştireceği ilk etap kampının ardından Konya’ya dönecek ve sonrasında da şartların oluşması durumunda ikinci etap çalışmaları için Slovenya kampı gerçekleştirilecek. Slovenya kampıyla ilgili temasların sürdüğü ve ilerleyen günlerde bu konunun netlik kazanacağı öğrenildi.
Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'e 4 yıl önce kurulan ve bu yıl kapasitesi 4 katına çıkarılan 1850 rakımlı Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, başta Süper Lig ekipleri olmak üzere futbol takımlarının gözdesi haline geldi.Sahip olduğu 2 futbol sahasının yanında 6 saha ve spor salonu eklenen Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Konyaspor, Gaziantep FK ve Samsunspor'un yanı sıra Belçika temsilcilerinden Almere City ile birçok futbol takımının yaz kampına ev sahipliği yapacak.
Bu yıl 4 Süper Lig ekibine ev sahipliği yapacaklarını belirten tesis sorumlusu Gülşah Bıkmaz, "Bunun dışında bazı alt lig takımlarıyla da temas halindeyiz. Temmuz ayı itibariyle takımlar gelmeye başlayacak. Dolu dolu bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yabancı takımları da ağırlayacağız. Belçika liginden takımların yetkilileri tesisi gezdi ve çok beğendi. Onlarla da anlaştık ve temmuz ayının sonuna doğru ağırlayacağız." diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.