Anadolu Kartalı iyi gidiyor

Anadolu Kartalı iyi gidiyor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında özel maçlar oynayan Atiker Konyaspor bu maçları kaybetmedi.

Oyun olarak da ilerisi için umut veren yeşil-beyazlı takım Hollanda’nın güçlü takımlarından Ajax’ı da yenerek 3. Hazırlık maçını da kazanmış oldu.

Maçı ciddiye alan teknik direktör Rıza Çalımbay, genel olarak ideal bir kadroyu sahaya sürerken, maç içinde çok sayıda oyuncu değişikliğine gitti. Yeşil-beyazlı ekibin tek golünü 40. dakikada Ömer Ali Şahiner attı.

Ajax Youth Academy Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Serkan, Skubic, Ali Turan, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Marko Jevtovic, Jens Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Moryke Fofana, Mustapha Yatabare ve Adis Jahovic kadrosuyşa mücadele veren Konyaspor, 40.dakikada Ömer Ali Şahiner’in golüyle 1-0 öne geçti ve soyunma odasına üstünlükle girdi.

İkinci yarıda Moryke Fofana, Ömer Ali ve Vedat Bora ile üç topumuzun direkten döndüğü karşılaşmada başka gol olmadı ve yeşil-beyazlı ekip sahadan ilk yarıda attığı golle 1-0 gali payrıldı.

Atiker Konyaspor’da 52.dakikada Marko Jevtovic’in yerine Deni Milosevic, 54.dakikada Moryke Fofana’nın yerine Vedat Bora, 58.dakikada Mustapha Yatabare’nin yerine Abdou Razack Traore, 65.dakikada Uğur Demirok’un yerine Selim Ay, 67.dakikada Ferhat’ın yerine Yevgen Opanasenko, 73.dakikada Adis Jahovic’in yerine Mücahit Can Akçay, 77.dakikada Ömer Ali Şahiner’in yerine Volkan Fındıklı oyuna dahil oldu.

Karşılaşmayı İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Başkan Yardımcısı Abbas Kılınç ve As Başkan Osman Koçak da takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.