Anadolu için kritik hafta

Anadolu için kritik hafta

Anadolu Selçukspor hafta sonu sahasında kendisi gibi küme düşme hattında uzaklaşmak isteyen Hatayspor ile karşılaşacak. yeşil-beyazlı ekip bu maçı kaybetmesi halinde küme düşme korkusu ile karşı karşıya kalacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor Bugsaş maçını kaybetmesiyle ateş çemberine iyice yaklaştı. Ligin 32.haftasında evinde Hatayspor’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlı ekip, çalışmalarına başladı. Anadolu Selçukspor bu maçı kazanarak rahatlamak istiyor.  

Ateş hattı içerisinde bulunan 15. sıradaki Anadolu Üsküdar ile arasında sadece 3 puan kaldı. Anadolu Selçukspor, bu hafta sonu yine düşme hattı içerisinde bulunan Hatayspor ile karşılaşacak. Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım yönetimindeki  Anadolu Selçukspor zorlu Hatayspor maçını kazanarak düşme hattı ile arasına puan farkını açmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekip 17 Nisan Pazar günü kendi sahasında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor ile karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 15.00’da başlayacak.

İki ekip Spor Toto 2. Lig tarihinde 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan ikisi berabere biterken, 2013 yılında Konya’da oynanan karşılaşmayı ise Hatayspor kazanmıştı. Ligin ilk yarısında Hatay’da oynanan karşılaşma ise 1-1 sona ermişti. Temsilcimiz ligde son 3 maçını kazanamıyor. Hatayspor ise 3 maçtır kaybetmiyor. Hatayspor ligde 29 puanla 14. sırada bulunurken, temsilcimiz ise 23. puanla 12. Sırada yer alıyor. Her iki ekip için önem arz eden maçta temsilcimizin kazanması durumunda ligin bitimine 2 hafta kala biraz olsun rahatlamış olacak.  Anadolu Selçukspor, evinde Hatayspor’un ardından deplasmanda Ümraniyespor tekrar evinde Kırıklarelispor’u ağırlayarak ligi bitirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.