Anadolu Fethiye’ye bileniyor

Anadolu Fethiye’ye bileniyor

Konya Anadolu Selçukspor, deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçına hazırlanıyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta haftayı ilk haftayı Tuzlaspor beraberliğiyle kapatan Konya Anadolu Selçukspor’da gözler Tuzlaspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, dün akşam saatlerinde Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Tayfun Türkmen yönetiminde yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta sezonun ilk deplasman maçında 8 Eylül Cumartesi deplasmanda Fethiyespor  ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktörü Tayfun Türkmen ve yardımcıları nezaretinde Karatay Belediyesi Tatlıcak tesisleride gerçekleştirilen çalışma koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcular saha içine kurulan parkurda topla ve topsuz kondisyon çalışmaları yaparken, kaleciler takımdan ayrı olarak kaleci antrenörü Mehmet Varlıer yönetiminde çalıştı. Futbolcuları antrenmanın son bölümünde teknik direktörü Tayfun Türkmen’inde yer aldığı yarı sahada taktik bir çalışma yaptı. Antrenmanı kulüp başkanı Mehmet Güney ve yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

FETHİYESPOR MAÇINI BURAK PAKKAN YÖNETECEK

TFF 2. Lig kırmızı Grupta sezonu ikinci haftasında Anadolu Selçukspor’un deplasmanda oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasını Burak Pakkan yönetecek. 8 Eylül Cumartesi günü Fethiye İlçe stadyumunda saat 19:00’da başlayacak müsabakada Burak Pakkan’ın yardımcılıklarını Vedat Hoşnam ve Serdar Osman Akarsu yapacaklar. Karşılaşmanın 4. Hakemi ise Hakan Ergin.

Anadolu Selçukspor, 8 Eylül Cumartesi günü oynanacak maç için Cuma günü öğlen saatlerinden Fethiye’ye gidecek. İlk maçta oynadığı futbolla gelecek adına umut veren pilot takım, rakibini yenerek sezonun ilk galibiyetini almak amacında

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.